ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΠΟ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΤΑΚΟ

Η κυβέρνηση «πέφτει», ο Παππάς το ξέρει και επιχειρεί να παίξει με τον κορυφαίο σύλλογο της Ελλάδας, την ώρα που ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ευελπιστεί να «καρπωθεί» για δικούς του λόγους, μια απίστευτη «φούσκα» για το γηπεδικό - Δεν είχε ιδέα ο Καμίνης, διάβασε το πλάνο απ' τις εφημερίδες του Μπόμπολα.

Προεκλογικά παιχνίδια στην πλάτη του κόσμου του Παναθηναϊκού από Παππά και Μπαλτάκο

Από τη μια πλευρά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που βρίσκεται στα... σχοινιά και ψάχνει με χίλια δυο τερτίπια να βρει «μαξιλαράκια», ψάχνοντας παναθηναϊκούς ψήφους, για να διατηρηθεί στην εξουσία, αφού όλες οι δημοσκοπήσεις τη θέλουν να πέφτει με συντριβή στην αντιπολίτευση, όποτε κι αν διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές.

Από την άλλη πλευρά, η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, του συλλόγου που βιώνοντας τα πιο πέτρινα χρόνια της ιστορίας του, αντιμετωπίζει ουσιαστικό και πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης, με εκείνη να μοιάζει - και με την παρουσία του Δημήτρη Μπαλτάκου στην ηγεσία της - ανήμπορη να σηκώσει το ειδικό βάρος μιας τόσο βαριάς καρέκλας.

Και στη μέση ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του, του οποίους και οι μεν (κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) και οι δε (Δ. Μπαλτάκος) πιστεύουν - κι ας ξέρουν αμφότεροι πως τίποτα απ' όλα αυτά που οραματίζονται δεν μπορούν να πετύχουν - πως θα τον κοροϊδέψουν. Πώς; Ξεθάβοντας το γηπεδικό και αρχίζοντας να μοιράζουν υποσχέσεις, καθαρά προεκλογικού χαρακτήρα, αφού ούτε πλάνο υπάρχει, ούτε σχέδιο επί της χρηματοδότησης, ενώ ακόμα και ο Δήμαρχος Αθηναίων, ο ίδιος ο Γιώργος Καμίνης, έμεινε... άφωνος το πρωί της Πέμπτης, διαβάζοντας από τις εφημερίδες το περιβόητο πλάνο, το οποίο - κατά πληροφορίες του Newsbomb.gr που διαρρέονται και από παναθηναϊκές πηγές - o ίδιος ο Νίκος Παππάς, έσπευσε να κάνει... δώρο στις εφημερίδες του Μπόμπολα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 19 Απριλίου