ΕΚΕΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (PICS)

Δείτε στο Leoforos.gr που ακριβώς βρίσκεται ο χώρος που προτείνει η κυβέρνηση για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Εκεί στέλνουν τον Παναθηναϊκό (pics)
PHOTO GALLERY

Η είδηση που μονοπωλεί την επικαιρότητα από το πρωί της Πέμπτης (16/03) έχει να κάνει με την πρόταση της κυβέρνησης για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Στο πλαίσιο του νέου σχεδίου αστικής ανάπλασης για την Αθήνα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του έχουν καταρτίσει ένα σχέδιο το οποίο θέλει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού να γίνεται στο Γουδή, πίσω από το νοσοκομείο της Αεροπορίας εκεί που σήμερα είναι τα φυτώρια του Δήμου Αθηναίων, και παράλληλα κατεδάφιση της Λεωφόρου για τη δημιουργία αστικού πάρκου σε όλη την περιοχή από τον Λυκαβηττό ως το σημείο που βρίσκεται σήμερα το γήπεδο.

Το ακριβές πλάνο θα παρουσιαστεί στον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη στη συνάντηση που θα έχει με τον πρωθυπουργό το απόγευμα της Πέμπτης. Το βασικότερο όλων, βέβαια, έχει να κάνει με τη διασφάλιση της Λεωφόρου για τον Παναθηναϊκό, ακόμα κι αν προχωρήσει το θέμα του νέου γηπέδου σε οποιαδήποτε περιοχή. Ήτοι, αν δεν παραδοθούν έτοιμες για χρήση οι νέες εγκαταστάσεις, δεν θα πρέπει να πειραχτεί ούτε… τούβλο από το «Απόστολος Νικολαΐδης». Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης φέρονται να είναι  ενήμεροι για τα σχέδια της κυβέρνησης, ενώ το Leoforos.gr μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο gallery, σας κατατοπίζει πλήρως για το που βρίσκεται το συγκεκριμένο μέρος όπου η κυβέρνηση Τσίπρα θέλει να στείλει τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα, στη Live ψηφοφορία που εξελίσσεται στο Facebook του Leoforos.gr, η Λεωφόρος προηγείται με πολύ μεγάλη διαφορά σε ό,τι έχει να κάνει με την προτίμηση του κόσμου για το που θα πρέπει να γίνει νέο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό.

Μπείτε κι εσείς στη ζωντανή ψηφοφορία πατώντας εδώ και πάρτε θέση!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου