ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ... ΓΟΥΔΗ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας πρόθεση της κυβέρνησης είναι να φτιάξει το νέο γήπεδό του ο Παναθηναϊκός στο Γουδή!

Παναθηναϊκός: Τον στέλνουν... Γουδή!

Η εφημερίδα Goal υποστηρίζει πως έχει αποφασιστεί να δημιουργηθεί ενιαίος χώρος πρασίνου σε όλη την περιοχή που βρίσκεται σήμερα η Λεωφόρος, με τον Παναθηναϊκό να μετακομίζει. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως την Πέμπτη θα υπάρξει συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, επί του θέματος.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται πως θα προχωρήσει το πλάνο για παραχώρηση έκτασης στην περιοχή του Γουδή, πίσω από το παλιό νοσοκομείο της αεροπορίας, στον Παναθηναϊκό έτσι ώστε να φτιάξει εκεί νέο γήπεδο κι αθλητικές εγκαταστάσεις. Ταυτόχρονα γίνεται λόγος για γκρέμισμα της Λεωφόρου...

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται η συνάντηση Τσίπρα-Καμίνη, αλλά και ποια θα είναι η αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Προφανώς, θα πρέπει να διασφαλιστεί από το Τριφύλλι, αν προχωρήσει τόσο το θέμα, ότι πρώτα θα παραλάβει τις νέες εγκαταστάσεις και στη συνέχεια θα υπάρξει η όποια παρέμβαση στη Λεωφόρο. Και τούτο για να μην γίνει ο ενδοξστερος Σύλλογος της χώρας πρόσφυγας μέσα στην ίδια του την πόλη, την Αθήνα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Απριλίου