ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ

Στα… μαλακά έπεσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την καθυστέρηση καταβολής της δόσης στον Πλατανιά για τη μεταγραφή του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Παναθηναϊκός: Καλά νέα για την υπόθεση Κουλιμπαλί

Σε μια δικαστική διαμάχη ενεπλάκη ο Παναθηναϊκός λόγω καθυστέρησης πληρωμής μιας δόσης για τη μεταγραφή του Ουσμάν Κουλιμπαλί από τον Πλατανιά το περασμένο καλοκαίρι. Οι «πράσινοι» δεν έδωσαν στην ώρα τους το ποσό των 63.000 ευρώ στους Κρητικούς οι οποίοι απευθύνθηκαν στα αρμόδια όργανα. Μάλιστα, η ΠΑΕ των Χανίων ζητούσε 99.000 ευρώ για τη συγκεκριμένη καθυστέρηση, κάτι ωστόσο που δεν «πέρασε» στο αρμόδιο δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αποφάσισε πως – από τη στιγμή που τα 63.000 ευρώ έχουν πλέον καταβληθεί στον Πλατανιά – οι «πράσινοι» θα πληρώσουν 9.3000 ευρώ ως ρήτρα για την καθυστέρηση και 3.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης, ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Κάρμης είχε ζητήσει να μειωθεί η ποινή λόγω της οικονομικής δυσπραγίας της «πράσινης» ΠΑΕ, κάτι που πέτυχε. Το ζήτημα πλέον που εκκρεμεί, σε ό,τι έχει να κάνει με τέτοιες υποθέσεις, για τον Παναθηναϊκό είναι η περίπτωση της προσφυγής του Μάικλ Εσιέν.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Απριλίου