Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

Κρίσιμα ραντεβού που θα καθορίσουν το μέλλον του στον Παναθηναϊκό θα έχει μέσα στην εβδομάδα ο Νικόλας Πατέρας.

Η εβδομάδα του Πατέρα

Ο Νίκολας Πατέρας όπως έχει γράψει από χθες πρώτο το leoforos.gr εχει φτάσει στα όριά του και είναι έτοιμος να φύγει αν δεν πάρει εγγυήσεις πως θα υπάρξει ΕΝΟΤΗΤΑ σε όλους τους τομείς στον Παναθηναϊκό. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο αυτή την εβδομάδα αναμένεται να έχει διαδοχικά ραντεβού, τα οποία σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσουν και το μέλλον του στην ομάδα.

Ο πρόεδρος των νταμπλούχων θα έχει συνάντηση με τους οργανωμένους, με τους οπαδούς φυσικά να θέλουν την παραμονή του στην ομάδα και να είναι σοκαρισμένοι μόνο και μόνο με τις σκέψεις παραίτησης που έχει εκφράσει ο άνθρωπος που στο προσωπό του βλέπουν τον ιδανικό καπετάνο για το τιμόνι της ομάδας και έδωσαν τον δικό τους αγώνα για να επιστρέψει στην θέση του. Ετσι αναμένεται να του ζητήσει να μείνει στην ομάδα δίνοντας εγγυήσεις για την τήρηση της τάξης στα επόμενα ματς.

Την παραμονή του Πατέρα στην προεδρία θέλουν και οι παίκτες, με τις πληροφορίες να θέλουν αρκετούς όπως ο Τζιμπρίλ Σισέ - με τον οποίο άλλωστε οι σχέσεις τους είναι άριστες - να επικοινωνούν μαζί του και να του ζητούν να μείνει στη θέση του. Αρκετοί παίκτες, πάντως, εξέφρασαν στον πρόεδρο την άποψη πως η αγωνιστική τους συμπεριφορά επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από το κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί. Κάτι που μόνο ως δικαιολογία και μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί. 

Ο Πατέρας, παράλληλα, θα συναντηθεί ακόμα και σήμερα με τους Ανδρέα Βγενόπουλο, Γιάννη Βαρδινογιάννη και Παύλο Γιαννακόπουλο για να εκφράσει και από κοντά τους προβληματισμούς του. Μετά από όλα αυτά τα ραντεβού θα παρθούν και οι αποφάσεις, με τον πρόεδρο να είναι ξενερωμένος με την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 23 Μαίου