ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις αποφάσεις του Καλογερόπουλου στη Θεσσαλονίκη λέγοντας πως δικαιώθηκαν οι ανησυχίες που είχαν οι «πράσινοι» πριν το ματς με τον Ηρακλή.

Παναθηναϊκός: «Δικαιώθηκε η ανησυχία μας»

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ηρακλή, όμως πέρα από αυτό έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα λόγω των… καρτών που μοίρασε ο Καλογερόπουλος στους ποδοσφαιριστές του. Παράλληλα, ο γνωστός διαιτητής «κατάπιε» τις καθυστερήσεις στο τέλος του παιχνιδιού όπου δεν παίχτηκε αγώνας, ενώ παράλληλα οι βοηθοί του «ανακάλυψαν» κάποια οφσάιντ που στέρησαν καθαρές ευκαιρίες από τους «πράσινους».

Έτσι, λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς στη Θεσσαλονίκη, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο ορισμός του κ. Καλογερόπουλου στο σημερινό μας αγώνα υπήρξε εξ αρχής μια δυσάρεστη έκπληξη. Η ανησυχία του Παναθηναϊκού για το πρόσωπό του εκφράστηκε ποικιλοτρόπως και τελικά η άποψή μας δυστυχώς δικαιώθηκε»

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό σχολίασαν πως: «είδαμε μια διαιτησία από τα παλιά με όρους μικροχειρουργικής, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, από τον διαιτητή, κ. Καλογερόπουλο, ο οποίος κρίνεται τουλάχιστον ακατάλληλος για τις συνθήκες της νέας εποχής. Ο Παναθηναϊκός τον έχει ήδη ενταγμένο στη λίστα των ανεπιθύμητων και ελπίζουμε να αποτελέσει παρελθόν».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 19 Ιουνίου