ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ… ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Με γοργούς ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια του ματς με τον οσφπ κι όλα δείχνουν sold out πριν ανοίξει η διάθεση για όλους τους φιλάθλους.

Γεμίζουν οι… θέσεις για το ντέρμπι

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του οφείλουν να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αποψινή αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ωστόσο το μυαλό του κόσμου είναι ήδη στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον ΟΣΦΠ. Κάτι που αποδεικνύουν και οι ρυθμοί διάθεσης των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ήδη έχουν φύγει περισσότερα από τα μισά «μαγικά χαρτάκια» (βγήκαν περίπου 7.000 προς διάθεση) και όλα δείχνουν πως θα εξαντληθούν πριν προλάβουν να «ελευθερωθούν» για όλους τους φιλάθλους.

Θυμίζουμε πως προτεραιότητα μέχρι και την Τετάρτη 8 Μαρτίου έχουν τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ή όσοι εγγραφούν σε αυτή άμεσα και την Πέμπτη θα μπορούν να αποκτήσουν εισιτήριο όλοι οι φίλαθλοι. Κάτι που όμως δύσκολα θα συμβεί με τις προβλέψεις των ανθρώπων του Τριφυλλιού.

Οι τιμές των εισιτηρίων που διατίθενται ηλεκτρονικά κυμαίνονται από 25 έως 120 ευρώ, ενώ στα εκδοτήρια υπάρχουν κι αυτά των 20 ευρώ που αντιστοιχούν στις θύρες 13 και 14.

Κάθε μέλος της Συμμαχίας έχει δικαίωμα να αγοράσει μέχρι ένα εισιτήριο ανά κάρτα. Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων είναι 9:30 έως 17:30 τις καθημερινές, ωστόσο το Σαββατοκύριακο εισιτήρια θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά!

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου