ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σε ήρεμο κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που θα γίνει στη Λεωφόρο στις 19 Μαρτίου.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τα μέτρα ασφαλείας

Την Παρασκευή (10/03) πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του επερχόμενου ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Το κλίμα ήταν αρκετά καλό μεταξύ των εκπροσώπων των δυο ομάδων αλλά και της αστυνομίας που πάντα έχει τον τελευταίο λόγο σε αυτές τις περιπτώσεις. Αυτό που αποφασίστηκε είναι να ισχύσουν τα ίδια μέτρα που υπάρχουν και όταν ο Παναθηναϊκός επισκέπτεται το «Γ. Καραϊσκάκης».

Συνεπώς θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη και κενοί χώροι στην άφιξη του Ολυμπιακού στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ έντονη θα είναι η συνοδεία που θα υπάρχει στο πούλμαν των «ερυθρόλευκων» σε όλη τη διαδρομή του από το Ρέντη στη Λεωφόρο.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρχει αστυνομική διμοιρία κοντά στον πάγκο του Ολυμπιακού μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ θα υπάρχουν τρεις κενές σειρές καθισμάτων πάνω από τον «ερυθρόλευκο» πάγκο και πάνω από τη φισούνα, με επιπλέον παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στον χώρο των κενών καθισμάτων. Τέλος, ζητήθηκε από τον Παναθηναϊκό και συμφωνήθηκε να υπάρξει συγκεκριμένη λίστα ατόμων που θα συνοδεύσουν την αποστολή του ΟΣΦΠ και να είναι συγκεκριμένος ο χώρος (μπουθ) που θα καθίσουν έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρατράγουδα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 19 Απριλίου