ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΕΡΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Τις διαδικασίες προκειμένου ο σύλλογος να πάρει αδειδότηση και να αγωνιστεί κανονικά στα Κύπελλα Ευρώπης της νέας αγωνιστικής περιόδου εντείνουν στο «τριφύλλι», ο φάκελος της αξιολόγησης θα κλείσει στο τέλος του μήνα.

Όλα υπό έλεγχο περί αδειοδότησης

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι, καθώς οι υποθέσεις των αποπληρωμών έχουν μπει σε διακανονισμούς με μοναδικό εξαίρεση την περίπτωση του Μίκαελ Εσιέν.

Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να αποζητά εφάπαξ ολόκληρο το ποσό των 651.000€ που του οφείλεται και οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους μέσω της δικαστικής οδού.

Ο βετεράνος άσσος αποτελεί τον μεγαλύτερο βραχνά για τον ιστορικό σύλλογο, όμως τουλάχιστον προς το κεφάλαιο της αδειοδότησης η υπόθεσή του δεν θα απασχολήσει, αφού ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης το δικαστικό πόρισμα θα αργήσει χρονικά να τελεστεί.

Ακόμη εξάλλου και αν ο 34χρονος άσος δικαιωθεί, τότε η διοίκηση της ομάδας θα ασκήσει έφεση με συνέπεια στις 31 Μαρτίου που ολοκληρώνεται η διαδικασία ο Παναθηναϊκός να παρουσιάζεται χωρίς χρέος σε πρώην παράγοντες και ποδοσφαιριστές.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 26 Μαίου