«ΚΟΦΤΕ ΤΟ...»

Ειλημμένη απόφαση να σταματήσει η κόντρα με την Αστυνομία, από τον Ενιαίο Φορέα μετά την κυριακάτικη συνέλευση στον «Τάφο».

«Κόφτε το...»

Εδώ και ένα μήνα περίπου έχει ξεκινήσει μεγάλη κόντρα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού με την αστυνομία, όπου ανεξαρτήτως του ποιος φταίει, οι μοναδικοί χαμένοι είναι η ομάδα και ο ίδιος ο κόσμος. Πλέον όμως, όλα δείχνουν ότι ο «πόλεμος» αυτός οδεύει προς το τέλος του... Αυτό τουλάχιστον αποφασίστηκε στη συνέλευση του «Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων Θ.13» την Κυριακή στον «Τάφο του Ινδού», όπου το «παρών» έδωσε αρκετός κόσμος.

Το ραντεβού αυτό βέβαια δεν «κλείστηκε» μετά την τραγική εμφάνιση με τον Ολυμπιακό Βόλου και τα όσα ακολούθησαν... Είχε κανονιστεί από τις αρχές της εβδομάδας, λόγω των επεισοδίων με τον Πανσερραϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς έπρεπε να τεθούν επί... τάπητος πολλά θέματα που απασχολούν τους οργανωμένους οπαδούς του Τριφυλλιού. Το κυριότερο βέβαια ήταν αυτό με την αστυνομία.

Κοινός παρονομαστής όλων όσοι μίλησαν είναι ότι άπαντες θα πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη αυτοσυγκράτηση στις προκλήσεις που δέχονται, προκειμένου να μη ζημιώνεται η ομάδα, αλλά και οι ίδιοι, καθώς ενδεχομένη τιμωρία του ΟΑΚΑ τούς αναγκάζει να μένουν... σπίτια τους και να μην μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο.

Βέβαια το συγκεκριμένο θέμα είχε και μία άλλη παράμετρο. Αυτή του Νικόλα Πατέρα, ο οποίος το παίρνει προσωπικά και θεωρεί πως ανάλογα περιστατικά προσβάλλουν τον ίδιο και του βάζουν σκέψεις αποχώρησης στο μυαλό. Κάτι που φυσικά κανένας δεν θέλει.

Για αυτό και αποφασίστηκε να πέσουν οι τόνοι, να μειωθεί η ένταση και να υπάρξει αυτοσυγκράτηση, προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά στο άμεσο μέλλον.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Μαίου