ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΖΕΚΑ!

Περήφανος και χαρούμενος για το γεγονός δήλωσε ο αρχηγός.

Έλληνας ο Ζέκα!

Η τυπική ορκωμοσία του είναι το μόνο που χωρίζει τον Ζέκα απ’ την Ελληνική υπηκοότητα!

Ο Πορτογάλος άσος του Παναθηναϊκού είχε καταθέσει εδώ και πολλούς μήνες τα χαρτιά του. Ο βασικός λόγος για να το κάνει αυτό, πέρα απ’ το «δέσιμο» που έχει με την χώρα και την ομάδα, ήταν η επιθυμία του να αγωνιστεί σε Εθνικό επίπεδο. Και φυσικά η Εθνική Ελλάδος προσφερόταν για κάτι τέτοιο. Πλέον, έχει στα χέρια του το Ελληνικό διαβατήριο με απόφαση της Κυβέρνησης. Και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να «γράψει» την πρώτη του διεθνή συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδος. Άλλωστε ο Σκίμπε είναι γνωστό πως τον περιμένει πως και πως για τα κρίσιμα ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το μόνο που απομένει, λοιπόν, είναι η ορκωμοσία του. Μάλιστα το ευτυχές γεγονός το ανακοίνωσε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, φιλοξενώντας παράλληλα και την πρώτη αντίδραση του Ζέκα.

Ο αρχηγός των «πράσινων» ξεκαθάρισε πως είναι περήφανος και χαρούμενος: «Νιώθω πολύ περήφανος και πολύ χαρούμενος που πήρα την ελληνική υπηκοότητα. Είναι κάτι που το ήθελα καιρό. Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα όλοι με υποδέχθηκαν με θέρμη και με αποδέχθηκαν. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Χρειάζεται να ορκιστώ για ολοκληρωθεί η διαδικασία και εφόσον γίνει αυτό θα μπορέσω να παίξω στην Εθνική Ελλάδας. Ένα όνειρό μου έγινε πραγματικότητα αφού με το ελληνικό διαβατήριο πλέον θα έχω δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Επιπλέον ήταν όνειρό μου να βοηθήσω την Ελλάδα με τον τρόπο μου, όπως με βοήθησαν οι Έλληνες όλα αυτά τα χρόνια».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή, 19 Απριλίου