ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΘΩΩΣΗ

Τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες του leoforos.gr, δεν επισύρουν ποινή στον Παναθηναϊκό.

Δεδικασμένο για αθώωση

Οι στιγμές που ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, εκτός της απογοήτευσης, της ψυχρολουσίας και του εκνευρισμού για τη νέα τραγική εμφάνιση του Παναθηναϊκού, δημιούργησαν και έντονη ανησυχία για νέα τιμωρία της έδρας των Πρασίνων. Κάτι τέτοιο όμως σύμφωνα με πληροφορίες του leoforos.gr δεν υφίσταται.

Αυτό άλλωστε προβλέπει και ο ΚΑΠ. Χαρακτηριστικά η παράγραφος 6 του άρθρου 14 αναφέρει: «Δεν υπάρχει ευθύνη ομάδας για απρεπή συμπεριφορά θεατών σε αγώνα εφόσον η ομάδα αυτή δεν λάβει και διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους της ή απρεπής συμπεριφορά των φιλάθλων της, οι οποίοι στρέφονται αποκλειστικά και μόνο κατά της ομάδας τους».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι από τη στιγμή που δεν υπήρξε κάτι παραπάνω από ένα ντου των οπαδών προς τους παίκτες της ίδιας τους της ομάδας και δεν χτυπήθηκε κάποιος, οι Πράσινοι θεωρητικά δεν κινδυνεύουν, καθώς δεν υπήρξαν άλλα επεισόδια.

Μάλιστα για ανάλογο περιστατικό υπάρχει και δεδικασμένο, όπου τα πράγματα μάλιστα ήταν χειρότερα. Στο φιλικό της Καλλιθέας με την ΑΕΚ, οι φίλοι των Κιτρινόμαυρων όχι μόνο εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά διέκοψαν το παιχνίδι και χειροδίκησαν κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς, χωρίς να τιμωρηθεί η έδρα της Ένωσης.

Αυτά λοιπόν τα δύο στοιχεία αναμένεται να αποτελέσουν την υπερασπιστική γραμμή του Tριφυλλιού στην εκδίκαση της υπόθεσης προκειμένου να επιτευχθεί η αθώωση. Εκτός βέβαια και αν η έκθεση περιέχει και άλλα πιο επιβαρυντικά περιστατικά... 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 22 Μαίου