ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: «ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΟΡ»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησε σε συνδρομητικό κανάλι για την καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού και την άνετη επικράτηση επί της Βέροιας με 5-0.

Κουρμπέλης: «Μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ»

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Σίγουρα μας δίνει αυτοπεποίθηση. Ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε μετά το άσχημο αποτέλεσμα στην Ξάνθη. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο μπορώ να πω στο πρώτο ημίχρονο, μας δόθηκαν αρκετοί χώροι από τη Βέροια, τους εκμεταλλευτήκαμε, θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το σκορ, δεν ήταν, είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε».

Για το αν έκαναν οι ίδιοι εύκολο το ματς:

«Νομίζω ναι. Όσο θα περνούσε η ώρα χωρίς να έχουμε βάλει γκολ, τόσο πιο δύσκολο θα γινόταν. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και στη συνέχεια η Βέροια άνοιξε περισσότερο κι έτσι εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που μας έδωσε».

Για τα πολλά γκολ που σημειώνει στα τελευταία παιχνίδι ο Παναθηναϊκός και τι έχει αλλάξει συγκριτικά με την αρχή της σεζόν:

«Νομίζω το ένα αποτέλεσμα φέρνει τ' άλλο. Δηλαδή μία νίκη φέρνει πάντα αυτοπεποίθηση, χαμόγελα κι έτσι συνεχίζουμε και βλέπουμε ότι τώρα στα τελευταία παιχνίδια είμαστε αρκετά παραγωγικοί».

Για το ότι έπαιξε στο κέντρο της άμυνας:

«Έχω πει ότι δεν έχω πρόβλημα, όπου μου ζητηθεί θα παίξω. Έχω ξαναπαίξει στο παρελθόν αρκετά παιχνίδια, έτσι έπαιξα και σήμερα και είναι καλό για την ομάδα που δε δεχθήκαμε γκολ».

Για τη δύσκολη συνέχεια:

«Βασικά το περιμένουμε αυτό το πρόγραμμα. Γι' αυτό δουλεύουμε όλο αυτόν τον καιρό, για να βρούμε μπροστά μας αυτό το πρόγραμμα. Εκεί πρέπει να είμαστε πιο παραγωγικοί από ποτέ και να πάρουμε τα αποτελέσματα που πρέπει για να χαρούμε κι εμείς, να χαρεί κι ο κόσμος».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 26 Ιουνίου