ΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!

Έμαθαν από το leoforos.gr τη ΒΟΜΒΑ Πατέρα και έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Σοκ και στους παίκτες!


Η αποκάλυψη του leoforos.gr έφτασε μέχρι τα αποδυτήρια. Με τη λήξη της πρωινής προπόνησης οι παίκτες πληροφορήθηκαν τι παίζεται με τον Πατέρα και έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους.
Ήταν ένα ισχυρό σοκ για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, κάποιοι μάλιστα εκ των οποίων έψαχναν τρόπο να έρθουν σε επικοινωνία με τον ίδιο τον πρόεδρο για να μάθουν τι σκέφτεται και να τον πείσουν να το ξεχάσει.
Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από το αγωνιστικό χάλι της ομάδας, η αντίδραση αυτή κάτι δείχνει και αποτελεί μια μορφή ηλεκτροσόκ. Το ίδιο συμβαίνει και στις τάξεις των οπαδών, που επίσης αιφνιδιάστηκαν με αυτό που άκουσαν (αυτή την ώρα υπάρχει προγραμματισμένη συνέλευση του Φορέα στον Τάφο του Ινδού) και δεν αποκλείεται να υπάρξει επιτέλους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ συσπείρωση.
Φυσικά αν καταφέρει και το πετύχει αυτό ο Νικόλας Πατέρας τότε δεν έχει να πάει πουθενά. Για την ώρα ο προβληματισμός εξακολουθεί να παραμένει, ενώ είναι πιθανό αύριο να υπάρξει σύσκεψη με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο, ώστε να βρεθεί μια λύση. Ο Πατέρας έχει μάθει να παλεύει και είναι νικητής, τα έχει καταφέρει και σε δυσκολότερα επίπεδα, θέλει ωστόσο η μάχη του να έχει αντίκρισμα και να μην παλεύει μόνος του.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 23 Μαίου