ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ

Ανακουφισμένος δήλωσε πως ένιωσε όταν είδε πως και η τρίτη αλλαγή του Παναθηναϊκού δεν ήταν ο Καραγκούνης, ο Σάκης Τσιώλης.

Ανακουφίστηκε ο Τσιώλης

Για την κακή εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός, αλλά και για τη νίκη της ομάδας του στο ΟΑΚΑ μίλησε σε συνέντευξή του στον NovaΣΠΟΡ FM ο Σάκης Τσιώλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού:

«Είναι ιστορική νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου, μία νεοφώτιστη ομάδα. Για μένα είναι μία μέρα όπως όλες οι άλλες, αλλά σίγουρα πιο χαρούμενη. Πιάσαμε το όριο βαθμών που θέλαμε στον πρώτο γύρο και αυτό είναι πολύ σημαντικό, αλλά πιστεύω πως η θέση που έχουμε μας αδικεί. Στα τελευταία τέσσερα ματς δικαιούμασταν να πάρουμε περισσότερους βαθμούς, αλλά ήμασταν άτυχοι».

Για το πώς προετοίμασε τους παίκτες του:

«Μέσα στην εβδομάδα δουλέψαμε πάνω στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, δηλαδή στον τρόπο που μπορούμε να περιορίσουμε την επιθετική του δραστηριότητα, αλλά και να χτυπήσουμε στην άμυνά του. Πριν το παιχνίδι είπα στους παίκτες μου να το απολαύσουν και να βγάλουν όλα αυτά στα οποία δουλέψαμε τις προηγούμενες ημέρες. Αν εξαιρέσουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε μόνο τον Μαρίνο στο κέντρο, κάτι που αποτέλεσε έκπληξη και για μένα, κατά τα άλλα ήταν όπως τον περιμέναμε». 

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός δεν είχε προσανατολισμό. Ήθελε να βάλει την μπάλα κάτω και να παίξει από τα πλάγια. Όμως επειδή ήταν καλά κλεισμένος, δεν μπορούσε κι έπρεπε να παίξει από τον άξονα. Αυτό χωρίς τον Καραγκούνη δεν είναι εύκολο να το κάνει και ανακουφίστηκα όταν και η τρίτη αλλαγή δεν ήταν ο Καραγκούνης. Έβαλα στο τέλος του αγώνα τον Τόμας για να αντιμετωπίσω τις ψηλές μπαλιές και τις σέντρες, αλλά δεν έπαιξε έτσι ο Παναθηναϊκός». 

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Μαίου