«Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ»

Ο Τάκης Οικονομόπουλος μίλησε στο leoforos.gr για το παιχνίδι με τον Βόλο, τονίζοντας πως είναι ο χειρότερος Παναθηναϊκός που έχει δει ποτέ.

«Η ομάδα δεν βλέπεται»

Το «Πουλί» του ελληνικού ποδοσφαίρου και του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου δεν δίστασε να μιλήσει επικριτικά για την ομάδα, τονίζοντας πως η ενίσχυση και ιδιαίτερα στον χώρο του κέντρου είναι επιτακτική για την ομάδα

Ποια είναι η γνώμη σας για τη χθεσινή εμφάνιση;

«Αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο με την ομάδα. Δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία σε ολόκληρο το παιχνίδι. Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά τι φταίει. Αυτό που συμβαίνει είναι ανεξήγητο για την ομάδα. Ο φετινός Παναθηναικός είναι ο χειρότερος που έχω δει στη ζωή μου. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για την εικόνα αυτή που παρουσιάζει η ομάδα».

Ποια πιστεύετε πως είναι η αιτία των κακών εμφανίσεων;

«Η αιτία που παρουσιάζει αυτή την εικόνα είναι άγνωστη. Κανένας δεν μπορεί να διορθώσει τίποτα. Η ομάδα δεν βλέπεται. Ο Χενκ Τεν Κάτε είχε κάνει πολύ καλή δουλειά και η ομάδα παρουσίαζε πολύ καλύτερη εικόνα. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που πήραμε το πρωτάθλημα πέρσι».

Όσον αφορά την κούρσα του τίτλου, την ενίσχυση της ομάδας αλλά και το χθεσινό ντου των οπαδών...

«Και οι άλλες ομάδες πάνω κάτω είναι το ίδιο. Κανένας δεν ξεχωρίζει και πιστεύω πως θα χάσουν βαθμούς στη συνέχεια. Ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα για τη μάχη του τίτλου. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εδώ ήμασταν κάποτε 12 βαθμούς πίσω και ανατρέψαμε την κατάσταση. Χρειάζεται ησυχία και ηρεμία. Όχι νεύρα. Δεν είμαι υπέρ του ντου των οπαδών αλλά αυτό που έγινε, σίγουρα τάραξε τα νερά και έδειξε κάποια πράγματα. Από εδώ και πέρα σίγουρα θα πρέπει να υπάρχει ενίσχυση τον Γενάρη.

Τουλάχιστον, στο κέντρο το οποίο είναι η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας, και όχι στην άμυνα. Το πρόβλημα είναι στο κέντρο και στον άξονα. Δεν είναι αμυντικό».

Ποια είναι η γνώμη σας για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα;

«Ο προπονητής δεν έχει καμία ευθύνη. Παρέλαβε ένα διαλυμένο πράγμα. Δεν μπορεί να κριθεί γιατί είναι στην ομάδα ένα μήνα. Δεν φταίει ο Φερέιρα σε καμία περίπτωση. Ο ίδιος θα κριθεί εφόσον μείνει και δούλεψει από την αρχή».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Μαίου