ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

Η ξεφτίλα ήταν μεγάλη. Όταν έρχεται «καπάκι» μετά από μια επίσης τραγική εμφάνιση στην Τρίπολη, οδηγεί σε ακραίες ενέργειες. όπως η είσοδος των οπαδών και το κυνηγητό προς τους παίκτες.

Ντου από τον κόσμο!

Το πανό που υψώθηκε στην κερκίδα πριν την έναρξη του ματς έστελνε το μήνυμα. «Εμείς στην ανεργία και εσείς μες στη χλιδή, τιμήστε το τριφύλλι, τελειώνει η υπομονή», έγραφε και οι παίκτες δεν φαίνεται να το ...έπιασαν. Δευτερόλεπτα, λοιπόν, μετά την λήξη του αγώνα και με το 0-1 να είναι το… επιστέγασμα μιας ακόμη φετινής τραγικής εμφάνισης του Παναθηναϊκού, μερίδα οπαδών από το πέταλο των οργανωμένων βρέθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου και κατευθύνθηκε προς την φυσούνα με άγριες διαθέσεις.

«Στόχος» ήταν οι παίκτες που έγιναν αποδέκτες ύβρεων, χωρίς πάντως να υπάρξει κάποια σωματική επαφή μαζί τους αφού οι σεκιούριτι τους προστάτεψαν πηγαίνοντας τους αμέσως προς τα αποδυτήρια.

«Τα λεφτά μας πίσω»

Εξηγήσεις για την εικόνα του Παναθηναϊκού οι οπαδοί που βρέθηκαν στα επίσημα ζήτησαν και από τον Νικόλα Πατέρα, αφού περικύκλωσαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ και εξέφραζαν τα παράπονα τους με αρκετούς να λένε: «Τι ήταν αυτό πάλι; Τα λεφτά μας πίσω». Eπίσης οι οργανωμένοι είχαν σηκώσει και ένα πανό που έγραφε: Εμείς στην ανεργία κι εσείς μες στη χλιδή, τιμήστε το τριφύλλι, τελειώνει η υπομονή.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 23 Μαίου