ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΡΟΛ

Την περίπτωση του 19χρονου μπακ της Ναντ, Λιονέλ Καρόλ, φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τους Γάλλους.

Βλέπει Καρόλ

Για την απόκτηση του Λιονέλ Καρόλ ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την εφημερίδα L’ Equipe. Ο 19χρονος Γάλλος αριστερός μπακ δεν  έχει συμφωνήσει με τη Ναντ για την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου και στην πατρίδα του αναφέρουν πως είναι έτοιμος για το βήμα στο εξωτερικό, με τον πρωταθλητή Ελλάδας να προσανατολίζεται στην απόκτησή του.

Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα σημειώνει πως ο νεαρός άσος είχε κληθεί να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 30 Οκτωβρίου και να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας, και καταλήγει: «Αν ο Παναθηναϊκός, που έχει ήδη τέσσερις Γάλλους στο δυναμικό του, θέλει να αποκτήσει τον Καρόλ, θα πρέπει να καταβάλει περίπου 500.000 ευρώ στη Ναντ».

Ο Καρόλ, τον οποίο φημολογείται πως είχε κατασκοπεύσει και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για λογαριασμό του Ολυμπιακού, έχει γεννηθεί στις 12 Απριλίου του 1991. Κατάγεται από τη Μαρτινίκα, αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Ναντ και είναι διεθνής με τις ομάδες Νέων και Ελπίδων της Γαλλίας. Φέτος έχει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο Γαλλίας.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Ιουλίου