ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΝΕΟΙ

Τους τρείς βαθμούς της νίκης, θέλει κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (13:00 Λεωφόρος Αλεξάνδρας) η Golden Team.

Δείχνουν τον δρόμο οι Νέοι

Να δείξουν τον δρόμο στην ανδρική ομάδα, θέλουν οι Νέοι του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στις 13:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι «πράσινοι», θα αγωνιστούν με τον Σταμπολζίεφ που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, όμως εκτός έμειναν οι τραυματίες Μανσούρ, Μαχλελής και Ταμπάκης. Ακόμα, εκτός αποστολή έμειναν οι εδώ και καιρό τραυματίες Αποστολόπουλος και Κόι.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, θα παρατάξει την ομάδα του με τους Καπίνο, Κάσας και Τριανταφυλλόπουλο στο κέντρο της άμυνας, τον Χουχούμη αριστερά και τον Μαρινάκη δεξιά. Στο κέντρο, θα βρεθούν οι Λαγός, Φουρλάνος και Φέτσης, ενώ στην επίθεση αριστερά θα αγωνιστεί ο Κουσίδης, δεξιά ο Μαυρίας και στην κορυφή θα επιστρέψει ο Σταμπολζίεφ.

Δεν κλείνει τον πρώτο γύρο...

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι στα χαρτιά το τελευταίο του πρώτου γύρου, όμως οι Νέοι του Παναθηναϊκού χρωστάνε δύο παιχνίδια ακόμα. Το ένα είναι με την Κέρκυρα που είχε αναβληθεί λόγω κακού αγωνιστικού χώρου και το άλλο με τον Ολυμπιακό, που είχε αναβληθεί μετά απο αίτημα των «ερυθρόλευκων». Κανένα απο τα δύο παιχνίδια δεν έχει οριστεί επίσημα ακόμα, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 22/12 ενώ το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 19/1.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καπίνος, Ραντοβάνοβιτς, Μαρινάκης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Φέτσης, Λάντο, Λαγός, Φουρλάνος, Μαυρίας, Κουσίδης, Σταμπολζίεφ, Κάσας, Κασαπάκης, Αναστασόπουλος, Βιτώρος, Τσίγκρος, Επιφάνης, Βλάχος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 23 Μαίου