ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Με στόχο να φτιάξουν ένα νέο σερί νικών αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο (11:30) οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού.

Να επιστρέψουν στις νίκες οι Έφηβοι

Στις νίκες θέλουν να επιστρέψουν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού μετά την ήττα στο ντέρμπι απο τον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Σάμιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Ρισβάνη και Ανδρεόπουλο, καθώς επίσης και στον τραυματία Μαλντίν. Επίσης, τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Μιχαλόπουλου που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Ο νεαρός τεχνικός που ευελπιστεί απο σήμερα οι ποδοσφαιριστές του να αρχίσουν ένα νέο σερί νικών, θα παρατάξει την ομάδα του με τους Αναγνωστόπουλο κάτω απο τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Φαφούτη, αριστερά τον Μυρθιανό, ενώ στο κέντρο αυτής θα ξεκινήσουν οι Βόσδου και Καστράτι. Στην μεσαία γραμμη θα βρεθούν οι Δώνης και Κρασώνης ως αμυντικά χαφ, δεξιά ο Μουζακίτης, αριστερά ο Γιαννιτσάνης και πίσω απο τον Μαραθιανό που θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης, θα αγωνιστεί ο Σταματάκης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Αναγνωστόπουλος, Γκέκας, Φαφούτης, Μυρθιανός, Βόσδου, Καστράτι, Ελ Γκαμάλ, Δώνης, Σταματάκης, Κρασώνης, Ντάγκρας, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Μαραθιανός, Θαναηλάκης, Παρτάλης, Νικηφόρος, Μιχαλόπουλος.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 22 Μαίου