ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Με τρία προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Εφήβων του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (18/12 11:30).

Με προβλήματα οι Έφηβοι

Με τρείς σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί η ομάδα Εφήβων του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο το Σάββατο στην Παιανία. Ο Βαγγέλης Σάμιος, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ρισβάνη, Ανδρέοπουλο, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν ο Μιχαλόπουλος θα αγωνιστεί καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού. Οι δύο πρώτοι θα εκτίσουν την τιμωρία τους, καθώς έχουν συμπληρώσει κάρτες με τον πρώτο να χάνει δύο παιχνίδια καθώς έχει μαζέψει εφτά κίτρινες.

Ο νεαρός τεχνικός, σκέφτεται να παρατάξει την ομαδα με τους Αναγνωστόπουλο κάτω απο τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Φαφούτη, αριστερά τον Μυρθιανό, ενώ στο κέντρο αυτής θα ξεκινήσουν οι Βόσδου και Καστράτι. Στην μεσαία γραμμη θα βρεθούν οι Δώνης και Κρασώνης ως αμυντικά χαφ, δεξιά ο Μουζακίτης, αριστερά ο Γιαννιτσάνης και πίσω απο τον Μαραθιανό που θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης, θα αγωνιστεί ο Σταματάκης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Αναγνωστόπουλος, Γκέκας, Φαφούτης, Μυρθιανός, Βόσδου, Καστράτι, Ελ Γκαμάλ, Δώνης, Σταματάκης, Κρασώνης, Ντάγκρας, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Μαραθιανός, Θαναηλάκης, Παρτάλης, Νικηφόρος, Μιχαλόπουλος

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 20 Μαίου