ΚΛΕΙΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΦΕΡΕΙΡΑ

Δεν αποκάλυψε τίποτα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σχετικά με την 11αδα που θα χρησιμοποιήσει στο σαββατιάτικο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Κλειστά χαρτιά από Φερέιρα

Ο Πορτογάλος τεχνικός στην προπόνηση της Παρασκευής χρησιμοποίησε κάποια σχήματα που σκέφτεται για το ματς με τον Βόλο, αλλά ουσιαστικά πολλά μπορεί να κριθούν την τελευταία στιγμή. Έτσι, μπορεί να υπάρχουν και εκπλήξεις στην αρχική 11αδα του «τριφυλλιού» σε αρκετές θέσεις.

Πάντως, το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει ο Φερέιρα τον Παναθηναϊκό θα είναι κατά πάσα πιθανότητα το 4-2-3-1 (παίζει και το ενδεχόμενο του 4-3-3), με τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται, αλλά δεν είναι και απόλυτα σίγουρο, να ξεκινήσουν να είναι οι: Τζόρβας κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας τον Μπουμσόνγκ με τον Σαριέγκι, αριστερά τον Σπυρόπουλο, ενώ από τα δεξιά την θέση διεκδικούν ο Σεϊταρίδης με τον Βύντρα, αλλά ο Γιούρκας συγκεντρώνει μεγαλύτερες πιθανότητες. Στο κέντρο τώρα, Κάτσουράνης και Ζιλμπέρτο θα είναι τα αμυντικά χάφ, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκεται ο Λέτο (αριστερά) και ο Νίνης με τον Λάζαρο, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαριστεί ποιος θα παίξει δεξιά και ποιος στο κέντρο. Επίσης, και ο Καραγκούνης έχει πιθανότητες να αγωνιστεί στη θέση του Νίνη ή του Λάζαρου. Τέλος ο Σισέ θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 23 Μαίου