ΤΕΛΑΝΤΕΡ: «ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ»

Ο Ράσμους Τελάντερ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει τρόπο να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τις τελευταίες κακές εμφανίσεις.

Τελάντερ: «Τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα»

 «Είναι δύσκολο να πω τι δεν πήγε καλά. Δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες αρκετές για να σκοράρουμε. Πρέπει πραγματικά να αλλάξει κάτι. Είναι μία δύσκολη κατάσταση, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και όλοι θέλουν να πηγαίνει καλά αλλά εμείς πρέπει να παλέψουμε ως ομάδα, μαζί, για να βγούμε από αυτό. Οι φίλαθλοι είναι μαζί μας και τους καταλαβαίνω που δεν είναι ευχαριστημένοι και ο μόνος τρόπος για να αλλάξει αυτό είναι να πάρουμε νίκες στο γήπεδο. Μόνο έτσι θα τους κερδίσουμε πίσω», είπε αρχικά ο Δανός κεντρικός αμυντικός στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Στο ποδόσφαιρο όταν κερδίζεις και παίζεις καλά έχεις αυτοπεποίθηση, όμως στις ήττες φαίνεται ο χαρακτήρας και τώρα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα και σύνολο και πρέπει παιχνίδι με παιχνίδι για να επιστρέψουμε. Πρέπει ίσως να παλέψουμε πιο σκληρά τώρα για να είμαστε ενωμένοι και να βρούμε ρυθμό και να παίρνουμε νίκες. Προσπαθώ εγώ για το καλύτερο, για τη θέση μου πρέπει να είσαι ηγέτης, παλεύω, ήμουν εκτός για μεγάλο διάστημα, νιώθω καλύτερα απ’ το παρελθόν αλλά ο ρυθμός και τα συνεχόμενα παιχνίδια θα μου δώσουν αυτοπεποίθηση. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στις νίκες. Θέλω να δώσω το 100% για την ομάδα και να βρούμε τους ρυθμούς με σκοπό τις νίκες».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου