ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-0: ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΟΠΑΔΩΝ ΜΕ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος πήρε πρωτοβουλία και βγήκε από τα αποδυτήρια για να μιλήσει με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, μετά το 0-0 με τον Λεβαδειακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 0-0: Τετ α τετ οπαδών με Λυμπερόπουλο

Περίπου εκατό άτομα περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια. Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» με δική του πρωτοβουλία βγήκε να συζητήσει.

Αρχικά ο κόσμος του είπε: «Νίκο δεν πάει άλλο, εσύ δεν φταις αλλά δεν γίνεται».

Ο ίδιος απάντησε: «Πρέπει να χετε υπομονή σας θέλουμε δίπλα μας» για να πουν μετά οι οπαδοί: «Δεν είναι εικόνα αυτή, πρέπει κάτι να αλλάξετε».

Ο «Λύμπε» στη συνέχεια είπε: «Αυτό που βλέπετε, αυτό είναι. Δεν έχουν άλλη φυσική κατάσταση. Πάμε μέχρι το τέλος της χρονιάς να κάνουμε δυο πράγματα, σας θέλουμε δίπλα μας».

Στη συνέχεια ο κόσμος του είπε ότι η ομάδα μικραίνει κι εκείνος απάντησε: «Σας καταλαβαίνω, αλλά εγώ πιστεύω ότι θα μεγαλώσουμε πάλι. Το πιο εύκολο είναι να βγουνε εδώ έξω και να τους βρίζουμε και να τους την πέσουμε».

Ακολούθησε η ατάκα από μερίδα του κόσμου: «Εμείς δεν θέλουμε τέτοια πράγματα, αλλά είναι άνιωθοι. Δημόσιοι υπάλληλοι».

Τέλος ο Λυμπερόπουλος υπογράμμισε: «Εγώ σας σέβομαι, για αυτό κι ήρθα μόνος μου να σας μιλήσω. Αν διαλυθούμε, θα είναι αυτό που θέλουν οι αντίπαλοί μας. Χρειάζεται υπομονή και εγώ πιστεύω ότι θα μεγαλώσουμε ξανά».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Απριλίου