ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΙΜΠΑΡΜΠΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Θέμα… ωρών είναι να τελειώσει για τον Παναθηναϊκό το ζήτημα με τον Ιμπάρμπο κι ο Κολομβιανός να καταλήξει στη Σαμπντόρια.

Παναθηναϊκός: Τελειώνει με Ιμπάρμπο που πάει Σαμπντόρια

Προχωρημένες είναι πλέον οι επαφές των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Βίκτορ Ιμπάρμπο και της Κάλιαρι, έτσι ώστε να αποχωρήσει ο Κολομβιανός και να γλιτώσει το «τριφύλλι» από τα… αγκάθια που υπάρχουν στη μεταξύ τους σχέση. Τόσο από το γεγονός ότι καταλαμβάνει θέση ξένου, όσο κι από το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης. Σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, υπήρξε ανταλλαγή mail με τον ποδοσφαιριστή και την Κάλιαρι έτσι ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή» για να λυθεί το ζήτημα και να υπάρξει οριστική αποχώρηση του διεθνούς επιθετικού από τον Παναθηναϊκό.

Αυτό αναμένεται να συμβεί ακόμα και μέσα στην αυριανή ημέρα, το αργότερο ως μεθαύριο σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και έτσι να έχει πολλαπλά οφέλη το «τριφύλλι». Την ίδια ώρα, στην Ιταλία αναφέρουν πως ο Ιμπάμπο είναι μια… ανάσα από το να συμφωνήσει με τη Σαμπντόρια, κάτι που εξηγεί και το γιατί ο ποδοσφαιριστής έδειξε τις τελευταίες ώρες διάθεση να τελειώσει το θέμα με τον Παναθηναϊκό.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου