ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΡΕΝΤΙΝΓΚ Ο ΠΟΠΑ

Ο Άντι Πόπα απασχόλησε τον Παναθηναϊκό, όμως τελικά κατέληξε στην Αγγλία και την Championship όπου θα αγωνιστεί για λογαριασμό της Ρέντινγκ.

Πήγε στη Ρέντινγκ ο Πόπα

Στις αρχές του Ιανουαρίου ο πρόεδρος της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, είχε υποστηρίξει πως ο Άντι Πόπα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό έναντι 1 εκατ. ευρώ. Κάτι που προφανώς δεν είχε βάση τουλάχιστον σε ό,τι είχε να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα μιας πιθανής συμφωνίας. Ο παίκτης πράγματι είχε προταθεί και άρεσε αρκετά στον Ουζουνίδη, όμως οι «πράσινοι» δεν προχώρησαν τελικά το συγκεκριμένο θέμα.

Στο… κόλπο για τον Πόπα μπήκε ωστόσο η Ρέντινγκ από την Αγγλία η οποία πρόσφερε 600.000 ευρώ στη Στεάουα και ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πηγές από την Αγγλία, ο Πόπα θα παίρνει 825.000 ευρώ το χρόνο, ποσό που είναι αδύνατο να δώσει αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός σε τέτοιον ποδοσφαιριστή, ενώ υπάρχει ρήτρα στο  συμβόλαιό του για διπλασιασμό των αποδοχών του αν η Ρέντινγκ ανέβει στην Premier League. Κάπως έτσι, ο 28χρονος Ρουμάνος θα συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα της Championship…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Απριλίου