ΜΕΣΤΟ: «ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ»

Στην εφημερίδα «Repubblica» μίλησε ο Τζαντομένικο Μέστο και αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Μέστο: «Δεν έχω παράπονο στον Παναθηναϊκό»

 «Είμαι στην Αθήνα και εδώ είναι όλα καλά. Μου αρέσει η ελληνική περιπέτεια, αν και ως ομάδα έχουμε βιώσει αρκετά σκαμπανεβάσματα, όπως συμβαίνει συχνά σε μία ομάδα. Οταν ήρθα στον Παναθηναϊκό στον πάγκο της ομάδας ήταν ο Στραματσόνι, αλλά πλέον υπάρχει άλλος προπονητής στο σύλλογο διότι όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά,  ο πρώτος που θα την πληρώσει είναι ο προπονητής. Εγώ συνεχίζω και όλα πηγαίνουν αρκετά καλά, δεν μπορώ να έχω παράπονο», είπε αρχικά ο Μέστο.

Σε ερώτηση για το αν θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία, απάντησε: «Θα ήταν όμορφο για μένα να επιστρέψω στην Σέριε Α και να αγωνιστώ στην Παλέρμο. Είναι αλήθεια ότι είμαι ικανοποιημένος στην Ελλάδα, αλλά το ιταλικό πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Τώρα αν το πρώτο παιχνίδι μου θα ήταν εναντίον της Νάπολι, τότε θα επέστρεφα  σε ένα γήπεδο στο οποίο έδωσα την καρδιά μου, αλλά αυτό είναι σενάριο με λίγη φαντασία. Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο, σωματικά αισθάνομαι καλά, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου