ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΜΕΝΤΕΣ, ΙΣΑΚ ΚΑΙ… ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ!

Εντείνει τις επαφές με τους Ράιν Μέντες, Μίκαελ Ίσακ και τις ομάδες τους ο Λυμπερόπουλος για να ρίξει απαιτήσεις παικτών και ομάδων και να ολοκληρώσει τα «deal» για τον Παναθηναϊκό - Υπάρχουν εναλλακτικές και στις δυο θέσεις για τους «πράσινους»

Παναθηναϊκός: Μέντες, Ίσακ και… άλλοι μεταγραφικοί στόχοι!

Όπως έγραψε και χθες η «Π», οι «πράσινοι» έχουν αρκετά ψηλά στη λίστα τους τον Ράιαν Μέντες της Λιλ. Ο 27χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, έχει γαλλικό διαβατήριο και μπορεί να παίξει ως κοινοτικός, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την ομάδα του και οι συζητήσεις έχουν αρχίσει και με τις δυο πλευρές. Η Λιλ θέλει να κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη για να τον παραχωρήσει, αφού θα τον χάσει όπως και να έχει το επόμενο καλοκαίρι χωρίς χρήματα και προσπαθεί να αποκομίσει όσο το δυνατό περισσότερα κέρδη. Την ίδια στιγμή, γίνονται συζητήσεις και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να μειώσει τις απαιτήσεις του και να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να του προσφέρει ένα συμβόλαιο ικανό να τον… ντύσει στα πράσινα. Σε κάθε περίπτωση, οι «πράσινοι» εξετάζουν κι άλλη μια περίπτωση κοινοτικού ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επίθεσης πέραν του Ράιαν Μέντες.

Αναφορικά με τον Μίκαελ Ίσακ, ο Σουηδός παραμένει το πρώτο όνομα της λίστας με τους υποψήφιους επιθετικούς που θέλει να αποκτήσει το «τριφύλλι». Το βασικότερο «αγκάθι» στην περίπτωση του 24χρονου επιθετικού της Ράντερς, το ζήτημα είναι οι απαιτήσεις της ομάδας του. Ο Λυμπερόπουλος κάνει διαρκώς επαφές έτσι ώστε να μπορέσει να ρίξει τις απαιτήσεις των Δανών και να τους πείσει να παραχωρήσουν τον παίκτη στο «τριφύλλι». Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως στον Παναθηναϊκό δεν εξετάζουν μόνο την περίπτωση του Σουηδού επιθετικού, αλλά έχουν κι άλλη μια περίπτωση στα… σκαριά, όπως συμβαίνει και με τη θέση του Μέντες όπου κι εκεί υπάρχει εναλλακτική έτοιμη να ενεργοποιηθεί αν κάτι δεν πάει καλά. Δείγμα πως οι «πράσινοι» είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα και δεν θα μείνουν την τελευταία… στιγμή να αναζητούν λύσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» που κυκλοφορεί σε όλη τη χώρα…

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου