ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: «ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

Ο Νίκος Μαρινάκης υποστήριξε πως στον Παναθηναϊκό έχουν καταλάβει το γιατί ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος με την πορεία της ομάδας.

Μαρινάκης: «Καταλαβαίνουμε τον κόσμο»

Άπαντες στον Παναθηναϊκό κατανοούν τη δυσφορία των οπαδών της ομάδας για τα αρνητικά αποτελέσματα και προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση μέσα από τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις, όπως δήλωσε στην κάμερα της Nova o Νίκος Μαρινάκης. «Βοηθάει πάρα πολύ σίγουρα, γιατί υπάρχει και η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια όπως βοηθάει και η εικόνα που δείξαμε ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε έτσι και στα υπόλοιπα παιχνίδια», είπε αρχικά ο Έλληνας μπακ για τη νίκη επί του Πλατανιά.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει περιθώριο να επιστρέψει στο γήπεδο ο κόσμος, απάντησε: «Πιστεύω και τα παιδιά το έχουν δείξει πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης, καταλαβαίνουμε τον κόσμο εννοείται. Είμαστε κι εμείς στην ίδια κατάσταση. Ο κόσμος θέλει νίκες κι εμείς θέλουμε νίκες, και πιστεύω πως θα έρθουνε».

Όσο για τον αγώνα με την Κέρκυρα, είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και σημαντικό, αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει από το πρώτο λεπτό, χωρίς να μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος, μπορούμε να κερδίσουμε το κάθε ματς».

Για τη δική του παρουσία, ανέφερε: «Αισθάνομαι ικανοποιημένος για την προσπάθεια που κάνω στην προπόνηση κι από εκεί και πέρα, αυτή είναι η δουλειά μου. Να προσπαθώ στις προπονήσεις κι ο προπονητής είναι αυτός που θα δει αν κάνω για να μου δώσει την ευκαιρία. Εγώ δίνω το 100% σε κάθε ματς και συνεχίζουμε».

Για το αν βοηθά τους Έλληνες ο Ουζουνίδης, απάντησε: «Έχει δείξει πως εμπιστεύεται τους Έλληνες, αλλά ανεξαρτήτως εθνικότητας δεν έχει σχέση αυτό, όποιος έχει θέληση και όρεξη για δουλειά αυτός θα παίξει».

Τέλος, για τη θέση που του αρέσει να παίζει, ανέφερε: «Σαν μπακ ξέρω περισσότερο τη θέση, κι αμυντικό χαφ μου αρέσει όμως. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα κι όπου μου πει θα παίξω».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου