ΧΟΥΛΤ: «ΔΕΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ»

Ο Νίκλας Χουλτ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε ομαδική συμπεριφορά για αυτό και δεν είχε τα ανάλογα αποτελέσματα το προηγούμενο διάστημα.

Χουλτ: «Δεν παίζαμε σαν ομάδα»

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova ο Νίκλας Χουλτ αναφέρθηκε στο γιατί ο Παναθηναϊκός μετά το καλό ξεκίνημα σε Ελλάδα και Ευρώπη υπέστη καθίζηση. Σύμφωνα με τον Σουηδό αριστερό μπακ, μια από τις αιτίες ήταν το γεγονός πως οι «πράσινοι» δεν είχαν καθόλου ομαδικότητα πάνω στο χορτάρι και έπαιζαν περισσότερο ατομικά, κάτι που όπως υπογράμμισε έχει αλλάξει με την έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

«Όταν κερδίζεις, πάντα έχεις ένα καλό συναίσθημα. Στα τελευταία παιχνίδια προοδεύουμε σαν ομάδα, δείχνουμε βελτίωση και πλέον αρχίζουμε να παίζουμε πιο ομαδικά», είπε αρχικά ο Νίκλας Χουλτ για τη νίκη επί του Πλατανιά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κακή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

«Είναι αρκετά δύσκολο να το εξηγήσω. Στην αρχή, είχαμε το Europa League να σκεφτούμε, θέλαμε να περάσουμε στους ομίλους και ίσως συγκεντρωθήκαμε πιο πολύ σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε όταν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Αρχίσαμε πράγματι καλά τη σεζόν, και στο πρωτάθλημα, αλλά μετά από μια ήττα αρχίσαμε να μην έχουμε καλή απόδοση. Δεν παίζαμε σαν ομάδα, παίζαμε περισσότερο ατομικά. Τώρα όμως μπορώ να πω πως στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε ξανά ομαδικά, ξανά όλοι μαζί», εξήγησε ο Σουηδός.

Όσο για το πώς θα φέρει πίσω στο γήπεδο τον κόσμο της η ομάδα, σχολίασε: «Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κερδίζουμε παιχνίδια, έτσι θα έρθει και οι οπαδοί. Ίσως τώρα να κάνει και πολύ κρύο (σ.σ. γέλια). Αστειεύομαι. Προφανώς πρέπει να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, να είμαστε όλοι μαζί σαν ομάδα και ο κόσμος θα επιστρέψει. Αν κερδίζουμε τα παιχνίδια, ο κόσμος θα έρθει ξανά να μας υποστηρίξει».

Σε ερώτηση για το ματς με την Κέρκυρα, απάντησε: «Είναι όπως όλα τα παιχνίδια, όταν παίζεις εκτός έδρας πάντα είναι δύσκολο. Θα παίξουν πάλι πολύ αμυντικά πιστεύω. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε όσο το δυνατό μπορούμε καλύτερα, να προσπαθήσουμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ που θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα. Θα παλέψουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια για να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, αναφορικά με δηλώσεις που έκανε στη Σουηδία για τον τραυματισμό που είχε όταν έπαιζε στη Νις, σχολίασε: «Αισθάνομαι τώρα πολύ καλύτερα, αυτό ήταν πριν μερικά χρόνια. Δουλεύω καλά και νιώθω πολύ καλύτερα το πόδι μου τώρα, προπονούμαι αρκετά για να βελτιώσω κι αυτό το κομμάτι. Δεν έχω κάνει κάποια τεστ για την ταχύτητά μου, αλλά σίγουρα όταν περνάς έναν τέτοιο τραυματισμό ο μυς δεν είναι όπως ήταν αρχικά. Παρόλα αυτά, συνεχίζω και νομίζω πως είμαι το ίδιο γρήγορος».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου