ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΙΜΠΑΡΜΠΟ!

Διαβάστε στο Leoforos τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωση του Κολομβιανού μετά την καταγγελία της σύμβασης από τον Παναθηναϊκό και πότε θα μπορεί να κάνει μεταγραφή ξένου το Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Ιμπάρμπο!

Άργησε, αλλά μας θυμήθηκε... Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο έκανε την έκπληξη και εμφανίστηκε με 23 μέρες... καθυστέρηση στην Ελλάδα μαζί με τον ατζέντη του, απουσιάζοντας αδικαιολόγητα όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο, ο Κολομβιανός είναι πλέον οριστικά τελειωμένος από τον Παναθηναϊκός, μιας και οι «πράσινοι» κατήγγειλαν τη σύμβαση μαζί του στα αρμόδια όργανα σε Ελλάδα και FIFA (είχαν δικαίωμα από τη στιγμή που συμπλήρωσε 20 μέρες απουσίας από τις προπονήσεις αδικαιολόγητα).

Αυτό σημαίνει πως ο Ιμπάρμπο αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν και απομένει το τυπικό της υπόθεσης, που θα ανοίξει και μια θέση ξένου. Αυτό θα γίνει όταν θα βγει η δικαστική απόφαση. Η οποία είτε θα δικαιώνει τον Παναθηναϊκό και θα λύνει το συμβόλαιο χωρίς να πληρώσει τίποτα ο σύλλογος, είτε θα δέχεται τις δικαιολογίες του παίκτη και θα του επιδικάζει αποζημίωση. Το δεδομένο είναι πως το συμβόλαιο θα σπάσει όπως και να έχει. Εκτός κι αν βρεθεί νωρίτερα εξωδικαστική λύση με τον παίκτη και την Κάλιαρι.

Ήδη χθες έγινε μια πρώτη συνάντηση του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Ιμπάρμπο και τον μάνατζέρ του Ρικάρντο Καλέρι, οι οποίοι είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο, καθώς εάν θελουν να παίξει μπάλα (κάπου αλλού) ο 26χρονος φορ μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να βρουν λύση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Ιουλίου