ΦΟΡ, ΔΕΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Διαβαστε στο Leoforos τις κινήσεις που θα κάνει ο Παναθηναϊκός και τι ισχύει με διάφορα σενάρια, όπως αυτό του Γιουνές της Ξάνθης.

Φορ, δεκάρι και εξτρέμ οι μεταγραφικές επιλογές του Παναθηναϊκού

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ... Η προσπάθεια του Νίκου Λυμπερόπουλου να ξεμπλέξει ο Παναθηναϊκός με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη έχει αρχίσει να αποδίδει. Το ρόστερ αναμένεται να αδειάσει τις επόμενες μέρες από συμβόλαια που βαραίνουν το σύλλογο, ανοίγοντας ταυτόχρονα το δρόμο για σημαντικές προσθήκες.

Οι «πράσινοι» έχουν κάνει εδώ και καιρό ένα ξεσκαρτάρισμα των προτάσεων που είχαν, επιλέγοντας τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν, ώστε να είναι έτοιμοι για διαπραγματεύσεις μόλις ανάψει το πράσινο φως από τις αποχωρήσεις. Από τη στιγμή που αυτό έγινε, ο «Λύμπε» σήκωσε τα μανίκα και βρίσκεται σε διαρκείς επαφές με ατζέντηδες και συλλόγους, προκειμένου να υλοποιήσει άμεσα την ενίσχυση των «πράσινων».

Απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός επιθετικού που θα ενισχύσει τη γραμμή κρούσης και θα αποφορτίσει το δίδυμο των Μπεργκ και Λέτο, που δεν είναι δυνατόν να βγάλει μόνο του όλη τη σεζόν. Η υπόθεση του Ιμπάρμπο δεν επέτρεψε στο Τριφύλλι να διεκδικήσει με αξιώσεις τον Ανσαριφάρντ (που μάλλον χτυπάει ήδη το κεφάλι του που δεν περίμενε) και πλέον αναζητείται λύση στο εξωτερικό. Σε ότι αφορά τον Γιουνές, είναι ένας αξιόλογος παίκτης που παρακολουθούν στο Τριφύλλι, αλλά δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος να γίνει κάποια κίνηση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Φυσικά, το ψάξιμο συνεχίζεται και για άλλες θέσεις εφόσον υπάρξει η δυνατότητα ενίσχυσης. Η θέση του επιτελικού χαφ είναι επίσης από αυτές που ενδιαφέρουν, με τον Ιρανό Σοτζέι Μασούντ του Πανιωνίου να είναι μία από τις περιπτώσεις που παραμένουν στη λίστα, εφόσον αδειάσει θέση ξένου από τον Ιμπάρμπο. Φυσικά, δεν πρέπει να αποκλείσουμε και την πιθανότητα απόκτησης εξτρέμ εφόσον υπάρξει κάποια ευκαιρία, με τον Λυμπερόπουλο να κοιτάζει ήδη κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις κοινοτικών ποδοσφαιριστών.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου