ΛΟΥΝΤ: «ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»

Ο Ρόμπιν Λουντ ρωτήθηκε για τις άδειες εξέδρες στη Λεωφόρο κι υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του για να φέρει πίσω τον κόσμο στο γήπεδο.

Λουντ: «Εμείς να φέρουμε πίσω τον κόσμο»

 «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να αποδείξουμε πως είμαστε καλή ομάδα που οι φίλαθλοι θα χαίρονται να έρχονται να τη δουν. Μόνο εμείς μπορούμε να το αντιστρέφουμε αυτό και να κάνουμε τον κόσμο μας να έρθει ξανά στο γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά ο Φιλανδός άσος.

Όσο για τη νίκη με τον Πλατανιά, σχολίασε: «Σίγουρα οι νίκες βοηθούν αρκετά και σου δίνουν αυτοπεποίθηση για τα επόμενα παιχνίδια. Μπορεί να μην ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, αυτό που έχει σημασία είναι ότι κερδίσαμε».

Αναφορικά με τη νευρική εικόνα του Παναθηναϊκού στο φινάλε του ματς, είπε: «Νομίζω πως είμαστε σε μια φάση που οι νίκες είναι τόσο σημαντικές για εμάς, που στο τέλος είμαστε πιο νευρικοί όταν έχουμε το προβάδισμα. Τα παιχνίδια είναι πολλά, υπάρχει και κούραση κι αυτό φέρνει λίγο παραπάνω άγχος. Δουλεύουμε πάνω σε αυτόν τον τομέα και μας βοηθάει που νικάμε για να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας».

Τέλος, για το αν η αλλαγή σε 4-3-3 βοήθησε επιθετικά, σχολίασε: «Η διαφορετική τακτική μας έκανε λίγο πιο επιθετικούς, πιέσαμε ψηλότερα κάναμε κλεψίματα. Είχαμε ευκαιρίες αλλά έπρεπε να είμαστε πιο αποφασιστικοί στην τελική προσπάθεια για να τελειώσουμε τις φάσεις και να καθαρίσουμε τα παιχνίδια».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου