ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: «ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΕΑ»

Έτοιμος να προχωρήσει σε μεταγραφές είναι ο Παναθηναϊκός καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως περιμένει… καλά μαντάτα από το θέμα των προσθαφαιρέσεων στο ρόστερ.

Ουζουνίδης: «Περιμένουμε καλά νέα»

Ευχάριστα νέα από το μέτωπο των μεταγραφών περιμένει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πλατανιά. «Πήραμε μια δίκαιη νίκη η οποία θα μπορούσε να είναι πολύ πιο εύκολη καθώς σε αρκετά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε και άλλες τελικές αν ήταν καλή η τελική μας πάσα σε τέσσερις-πέντε φάσεις ακόμα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την διάθεση που έδειξαν και πάλι τα παιδιά. Το μόνο σημείο που χάσαμε την ηρεμία μας ήταν πέντε λεπτά μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα δεν είχαμε προβλήματα. Ο αντίπαλος έπαιξε με μεγάλες μπαλιές από την άμυνα μπροστά ώστε να τις διεκδικήσουν στη συνέχεια και αυτό έκανε δύσκολο το παιχνίδι για εμάς. Στα διαστήματα που πήγε να παιχθεί ποδόσφαιρο επικρατήσαμε και το τελικό σκορ μας αδικεί. Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά αυτό που βλέπω από τα παιδιά είναι διάθεση και προσπάθεια και τα λάθη που κάνουμε θα τα διορθώσουμε στη συνέχεια, αυτό είναι σίγουρο», είπε αρχικά ο προπονητής των «πράσινων».

Σε ερώτηση για τη φρεσκάδα που είχε η ομάδα στην αρχή του ματς, απάντησε: «Ετσι είναι σας είπα ότι οι ποδοσφαιριστές έρχονται, η ομάδα έρχεται. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ κάναμε τα περισσότερα χιλιόμετρα και σήμερα είχαμε διάθεση παρά το γεγονός ότι τέσσερα-πέντε παιδιά ήταν αρκετά κουρασμένα. Το σημαντικό αυτή την περίοδο με τα προβλήματα που έχουμε είναι το σώμα και όχι το μυαλό και πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τη σωματική κούραση και να δουλέψουμε περισσότερο πάνω στο μυαλό των ποδοσφαιριστών. Στα πρώτα λεπτά ήμασταν αρκετά καλοί και θα μπορούσε να γίνει το 3-0 και το ματς να γίνει πιο εύκολο. Αντίθετα έγινε το 2-1 και αυτό που είπα στους παίκτες είναι πως θα υπάρξουν ματς που θα φάμε γκολ και ακόμα που θα προηγηθεί ο αντίπαλος αλλά εμείς είμαστε η μεγάλη ομάδα και δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε απ' αυτό».

Αναφορικά με το αν έπαιξε ρόλο η αλλαγή συστήματος σε 4-3-3, είπε: «Δημιουργικά ήταν το καλύτερο. Είχαμε και καλές ευκαιρίες και συνδυασμούς παρά το γεγονός ότι το δουλέψαμε μόνο σε μια προπόνηση. Βέβαια τα παιδιά είναι έμπειρα και καλοί ποδοσφαιριστές. Εξαρτάται ποιους παίκτες θα έχουμε στη συνέχεια. Στα προηγούμενα ματς κάναμε συγκεκριμένα κάποια πράγματα και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και θα δούμε όχι τι αρέσει σε μένα αλλά τι ταιριάζει στην ομάδα όταν θα έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση μας και δη τους μεσαίος. Είναι φυσιολογικό και ο Ζέκα που έπαιξε μετά από καιρό να μην είναι στο 100%. Θα πρέπει πρώτα να ξέρουμε ποιο είναι το γκρουπ μας και με τις προσθήκες που θα γίνουν να δούμε τι θα κάνουμε. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε ματς να αλλάζουμε διάταξη, δεν θα βγαίνουν και οι αυτοματισμοί μας».

Ενώ για το ζήτημα των μεταγραφών σχολίασε: «Έχουμε κάποια καλά νέα και στις αποδεσμεύσεις και σε κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουμε πλησιάσει και έχουμε καταλήξει».

Ο Ουζουνίδης ρωτήθηκε για τον Ευαγγέλου και είπε: «Μακάρι να είχαμε παίκτες για να τον ξεκουράσουμε αλλά τώρα δεν γίνεται. Όταν θα είναι όλοι στην διάθεση μου δεν θα σταθώ στα ονόματα, όποιος είναι καλύτερος θα παίζει».

Τέλος, για την κατάσταση των Μολέντο και Κουτρουμπή, σχολίασε «Δεν ξέρω ακόμα θα περιμένουμε και θα δούμε. Ο Κουτρουμπής είναι καλύτερα, ο Μολέντο όχι ακόμα αλλά θα δούμε μέχρι την Κυριακή».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Απριλίου