ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ»

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό με συγκεκριμένες συμπεριφορές την τελευταία αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, έκαναν «καυστικό» σχόλιο μετά το τέλος του ματς με τον Πλατανιά για την προσπάθεια επηρεασμού των διαιτητών.

Παναθηναϊκός: «Θράσος να μιλούν αυτοί που τραμπουκίζουν διαιτητές»

Τα έχουμε… δει όλα σε αυτή τη χώρα, αλλά πραγματικά κάποια πράγματα ξεπερνούν το όριο του θράσους. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που τολμούν να έχουν και παράπονα από διαιτησίες που απέναντι σε άλλους δεν τις βλέπουν ούτε στον… ύπνο τους και όταν υπάρχουν συγκεκριμένοι παράγοντες που νιώθουν… αδικημένοι όταν έχουν συμβεί τα όργια υπέρ τους, λογικό είναι το ποτήρι να ξεχειλίζει. Αυτό συνέβη και με τον Παναθηναϊκό οι άνθρωποι του οποίου μετά το τέλος του ματς με τον Πλατανιά σχολίασαν συγκεκριμένες συμπεριφορές.

Στο «τριφύλλι» έλεγαν «πως δεν είναι δυνατόν να τραμπουκίζονται διαιτητές είτε κατά το ημίχρονο είτε μετά το τέλος του αγώνα. Και φυσικά δεν μπορεί να γίνονται δηλώσεις με εμφανή στόχευση να επηρεαστούν οι διαιτητές από παράγοντες που η ομάδα τους ευνοείται σκανδαλωδώς και μόνιμα όλα τα προηγούμενα χρόνια».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο, 20 Απριλίου