ΡΙΝΑΛΝΤΙ: «ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ»

Ο Λαουάρο Ρινάλντι μίλησε για την κριτική που δέχεται, υπογραμμίζοντας ότι δεν τον επηρεάζει ενώ τονίζει ότι: «αν έπαιζα περισσότερο θα με βοηθούσε»

Ρινάλντι: «Δεν με έχει επηρεάσει η κριτική»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA...

Για το τι δεν έχει πάει καλά: «Θα έλεγα ότι θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα γιατί δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε, όμως με την νέα προπονητική ομάδα πάμε πολύ καλύτερα».

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Στον τελευταίο αγώνα είχαμε ευκαιρίες που δεν κάναμε γκολ. Αν συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες θα έρθουν και τα γκολ. Έχουμε δύο καλούς προωθημένους, τον Σέμπα και τον Μπεργκ και αν κάνουμε αυτά που δοκιμάζουμε στις προπονήσεις θα τα καταφέρουμε και στους αγώνες».

Για το ματς με τον Πλατανιά: «Νομίζω ότι όλες οι ομάδες αξίζουν να τις σεβόμαστε, όμως όλες έχουν όρεξη να κερδίζουν. Ο Παναθηναϊκός πάντως είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει πάντα να κερδίζει».

Για το ότι ο ίδιος δεν έχει σκοράρει ακόμα: «Σαν επιθετικός πάντα επιθυμώ να παίζω όσο γίνεται περισσότερο και να βάζω όσο περισσότερα γκολ γίνεται. Δουλέυω όσο μπορώ στις προπονήσεις προκειμένου να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ, όμως αυτός που αποφασίζει είναι ο προπονητής. Από την πλευρά μου, κοιτάω πάντα να κάνω το καλύτερο».

Για την κριτική που έχει δεχθεί: «Δεν με έχει επηρεάσει η κριτική, αντίθετα αν έπαιζα περισσότερο θα με βοηθούσε. Όσο περισσότερο παίξω τόσο περισσότερο θα με βοηθήσει. Έχουμε δει ότι οι αντίπαλοι κλείνονται στις ισοπαλίες και τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα για εμάς».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου