ΧΟΥΛΤ: «ΑΞΙΖΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟΨΕ»

Ο Νίκλας Χουλτ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ ωστόσο τόνισε πως η ομάδα δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της.

Χουλτ: «Αξίζαμε τη νίκη απόψε»

 «Αξίζαμε τη νίκη σήμερα. Δεν δημιουργήσαμε πολλές, αλλά ήταν καλές οι ευκαιρίες που είχαμε για να πάρουμε το παιχνίδι. Αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει απόψε αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός», είπε αρχικά ο αριστερός μπακ των «πράσινων».

Όσο για την εμφάνιση του Μπάρκα, σχολίασε: «Ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε μια φοβερή εμφάνιση απόψε. Έκανε μια πολύ καλή επέμβαση στην ευκαιρία του Βιγιαφάνιες και σε αυτή του Λέτο. Ήταν πολύ καλός».

Αναφορικά με τα κίνητρα που μπορεί να έχει στο εξής ο Παναθηναϊκός, απάντησε: «Το κίνητρο είναι αυτό που είχαμε από την αρχή. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, πολεμάμε για τη νίκη συνεχώς».

Τέλος, για τις απουσίες των «πράσινων»,  είπε: «Μας λείπουν αρκετοί παίκτες, μας λείπει ο αρχηγός μας, είναι πολύ σημαντικός. Παίξαμε με αρκετούς νέους παίκτες και τα πήγαμε πολύ καλά. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες και προσπαθεί ο ένας να βοηθήσει και να καλύψει τον άλλο».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου