ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: «ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ»

Ο εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού στο 0-0 απέναντι στην ΑΕΚ, Δημήτρης Κουρμπέλης, υποστήριξε πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει το τρίποντο.

Κουρμπέλης: «Μπορούσαμε να σκοράρουμε»

 «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε από την αρχή. Τα ντέρμπι κρίνονται στη λεπτομέρεια, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και έτσι μείναμε στο 0-0», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κουρμπέλης και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έκανα το επόμενο βήμα, το περίμενα καιρό και θα κάνω ο, τι περνά από το χέρι μου για να τη βοηθήσω την ομάδα μου, αλλά και να βοηθηθώ. Ήταν επιλογή του προπονητή, τη σεβάστηκα και πάντα αυτό θα κάνω. Για κάθε παίκτη είναι καλό να μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις, γιατί μπορεί να βοηθήσει περισσότερο».

Αναφορικά με το γεγονός ότι τον επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, είπε: «Ξέρουμε όλοι πως ήμουν επιλογή του προπονητή. Πάντα οι προπονητές επικοινωνούν με τους παίκτες που θέλουν και αυτό έγινε και με μένα».

Όσο για την εικόνα του ντέρμπι απάντησε: «Σε ένα ντέρμπι κοιτάς κυρίως να είσαι σίγουρος και να βρεις την καλύτερη ευκαιρία για να χτυπήσεις. Όλοι περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία στα ντέρμπι. Είχαμε και πολλές απουσίες και επηρεάστηκε το παιχνίδι μας. Πρέπει να υπάρχει κορμός, για να παίζεις καλά. Παίξαμε καλά αμυντικά, αλλά κάναμε και φάσεις μπροστά. Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει και να πάρουμε το παιχνίδι».

Τέλος, ανέφερε: «Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, περίμενα ότι θα είναι το πιο συναρπαστικό. Διαψεύστηκα, αλλά δεν μπορώ να πω τι έφταιξε γιατί είμαι νέος στην ομάδα».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 18 Απριλίου