ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟ… ΔΕΥΤΕΡΑ

Ξεκαθαρίζει μετά την ΑΕΚ το θέμα της αποχώρησης του Βούλγαρου στόπερ αλλά και τα υπόλοιπα μεταγραφικά για τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Τελειώνει από… Δευτέρα

Στασιμότητα επικρατεί στον Παναθηναϊκό τα τελευταία 24ωρα σε ό,τι έχει να κάνει με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και κατ’ επέκταση τις μεταγραφές. Το θέμα που αναμένεται να μπει στην τελική του ευθεία και να έχει εξέλιξη, είναι αυτό του Ιβάν Ιβανόφ. Ο Βούλγαρος επί της ουσίας είναι με τις… βαλίτσες στο χέρι και θα αποχωρήσει από τους «πράσινους», καθώς έχει και δυο προτάσεις από την Τουρκία που εξετάζει σοβαρά αλλά σε κάθε περίπτωση έχει ενημερωθεί πως δεν υπάρχει μέλλον για αυτόν στον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, στο «τριφύλλι» περιμένουν εξελίξεις στο θέμα του Ιμπάρμπο, από την Κάλιαρι πλέον και το αν θα βρει ομάδα να τον πουλήσει όπως επιθυμεί. Αν αυτό συμβεί, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, τα κέρδη των «πράσινων» θα είναι πολλαπλά. Τόσο οικονομικά όσο και γιατί θα ανοίξει θέση ξένου, με τον Μασούντ  να απασχολεί πάντα. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και λίστα κοινοτικών παικτών που εξετάζει ο Λυμπερόπουλος με τον Ουζουνίδη για την ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις που έχει ανάγκες.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου