«ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ»

Ο νεαρός Τάσος Χατζηγιοβάννης μίλησε για τον Παναθηναϊκό και τη συνέχεια της σεζόν.

«Είναι μια εμπειρία η φετινή σεζόν»

Στον τρόπο που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τη συνέχεια της σεζόν, αφήνοντας πίσω του κακές εμφανίσεις όπως αυτή με τον Πλατανιά, αναφέρθηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάννης μέσω της Nova. Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς με τον Πλατανιά: «Ήταν μια ακόμη κακή εμφάνιση και πρέπει να τη ξεχάσουμε, να συνεχίσουμε ώστε να δούμε το επόμενο παιχνίδι και να πάμε για τη νίκη, όπως πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Η πορεία μέχρι το καλοκαίρι θα κρίνει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Ήταν ένα κακό παιχνίδι και συνεχίζουμε».

-το αν επηρεάζει ψυχολογικά την ομάδα αυτή η ήττα: «Σίγουρα επηρεάζει, αλλά πρέπει να σταθούμε δυνατοί, διότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ και έχουμε ακόμα δρόμο. Υπάρχουν τρεις με τέσσερις μήνες δουλειάς μπροστά μας και συνεχίζουμε για το καλύτερο».

-το αν η απόσταση από την κορυφή αλλάζει τα πλάνα της ομάδας: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά, αλλά θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε τον πρώτο όσο πιο γρήγορα μπορούμε και το να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και αν δεν καταφέρουμε να φθάσουμε τον πρώτο, τότε διαφορετικά τον δεύτερο ή τον τρίτο».

-το ματς με την Κέρκυρα: «Εννοείται ότι πάμε για τη νίκη και πρέπει να δώσουμε όχι το 100 τοις εκατό, αλλά το διακόσια τοις εκατό για να την πάρουμε. Κάθε παίκτης πρέπει να δίνει το καλύτερό του εαυτό, επειδή παίζουμε σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».

-την πρώτη του επαγγελματική σεζόν και την εμπιστοσύνη που είχε από τον Στραματσόνι και έχει από τον Ουζουνίδη: «Είναι μια εμπειρία όλα όσα έχω ζήσει και η πρώτη μου συμμετοχή και η παρουσία μου στις αποστολές. Κάθε ημέρα δουλεύω στην προπόνηση και δίνω ό,τι καλύτερο έχω και όλοι περιμένουμε την ευκαιρία μας».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου