ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ»

Για τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που πρέπει να επιλύσει ο Παναθηναϊκός μίλησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος υπογράμμισε για ακόμα μια φορά την άμεση ανάγκη για αλλαγές στο «τριφύλλι».

Ουζουνίδης: «Δεν μπορούμε να κοροϊδευόμαστε»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για ακόμα μια φορά επανέλαβε την αναγκαιότητα να διορθωθεί η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στην κάμερα της Nova για τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει το «τριφύλλι», υπογράμμισε ότι οι νίκες θα βελτιώσουν την αυτοπεποίθηση της ομάδας όπως και οι μεταγραφές στο να υπάρξει «νέο αίμα» και αλλαγή στο κλίμα στις τάξεις των «πράσινων».

«Τώρα τελείωσε δεν μπορούμε να συζητάμε για αυτό το παιχνίδι. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να κοιτάξουμε πως θα κερδίσουμε το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Για εμένα δεν είναι μόνο το να κερδίσεις, είναι το πως θα αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και πως θα αποκτήσουμε καλύτερη εικόνα. Το να κερδίσεις ένα ματς, δεν λέει κάτι. Το θέμα είναι πως το κερδίζεις. Εμείς όπως έχουμε πει έχουμε αρκετά προβλήματα, ξέρουμε ότι θα έχουμε έναν δύσκολο μήνα αλλά για να γίνει λίγο πιο εύκολος, θα πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι», είπε αρχικά για τον αγώνα με τον Πλατανιά ο Ουζουνίδης και πρόσθεσε για το πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων:

«Δεν είναι μόνο η δημιουργία φάσεων. Για να δημιουργήσεις φάσεις, να πάρεις αυτοπεποίθηση και να παίζεις καλύτερα θα πρέπει να είσαι καλύτερος στις μονομαχίες. Στα δυο αυτά παιχνίδια, οι αντίπαλοι ήταν πιο δυνατοί από εμάς. Δεν μπορούμε συνέχεια να λέμε τι φταίει και τι φταίει. Το θέμα είναι να δούμε τι μπορούμε να φτιάξουμε και να βελτιώσουμε. Εκεί όπως έχουμε πει ξέρουμε πως θέλουμε πολλή δουλειά και δεν θα έλεγα χρόνο, αλλά θέλουμε πολλή δουλειά και σίγουρα θέλουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται κάποιες προσθήκες για να αλλάξει λίγο η εικόνα και να μπει καινούριο αίμα μέσα στην ομάδα».

Για το αν η ομάδα έχει θέμα και στην ψυχολογία, ανέφερε: «Βέβαια, γιατί θεωρώ πως αυτή τη στιγμή στην ομάδα λείπει πάρα πολύ η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη. Παρότι είναι καλοί παίκτες, είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν πράγματα, τους βλέπουμε κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών να μην παίρνουν πρωτοβουλίες, να κάνουν εύκολα λάθη. Μπορεί να λέμε πως μας λείπουν πράγματα, αλλά η ποιότητα και η εικόνα των παικτών δεν είναι αυτή».

Για τη διαφορά από την κορυφή, απάντησε: «Δεν μπορούμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, το θέμα είναι να βελτιώσουμε την εικόνα, τώρα να μιλάμε για τον τίτλο; Δεν μπορούμε να κοροϊδευόμαστε. Με αυτή την παρουσία δεν μπορούμε να διεκδικούμε πράγματα. Το θέμα είναι να αλλάξουμε την εικόνα και να ετοιμάσουμε μια ομάδα που θα μπορεί να παίξει καλύτερα και να παίρνει τα αποτελέσματα που πρέπει».

Για το αν περιμένει απαντήσεις από τους παίκτες του, είπε: «Δεν θα έλεγα απαντήσεις. Περιμένω να δω περισσότερη διάθεση, περισσότερη θέληση και σίγουρα να κερδίσουμε το παιχνίδι. Γιατί την αυτοπεποίθηση τη δίνουν και οι νίκες».

Τέλος, για τον κόσμο σχολίασε: «Δεν μπορούμε να ζητάμε μόνο πράγματα. Η αλήθεια είναι πως με την παρουσία που έχουμε από την αρχή της χρονιάς, ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Οπότε να του λες έλα στο γήπεδο για να μας βοηθήσεις, δεν νομίζω πως είναι κάτι που θα το ζητήσουμε. Αυτοί που θα έρθουν, μακάρι να έρθουν, εμείς θα κοιτάξουμε να τους ικανοποιήσουμε. Είπα πως χρειαζόμαστε πολλά πράγματα και πολλή δουλειά. Με τα αποτελέσματα που έρχονται δεν είμαι ικανοποιημένος αλλά δεν θα έλεγα πως είμαι απογοητευμένος. Καμιά φορά τα αποτελέσματα που έρχονται σου δίνουν την εικόνα και το τι πρέπει να κάνεις για να το αλλάξεις. Νομίζω ότι θα γίνει αυτό».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου