ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ…»

Ο διεθνής αμυντικός υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε όπως μπορούσε απέναντι στον Πλατανιά και πως οι «πράσινοι» μόνοι τους πρέπει να βγουν από τη δύσκολη θέση που έβαλαν τον εαυτό τους.

Κουτρουμπής: «Πρέπει να το αλλάξουμε…»

 «Συμφωνώ ότι έλειπε ενέργεια. Όπως φάνηκε δεν προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι, ξέραμε από την αρχή ότι είναι ένα δύσκολο ματς, παρόλα αυτά ο αντίπαλος είδαμε πως πήγε πιο δυνατά στις φάσεις. Κέρδισαν πιο πολλές μονομαχίες και δίκαια κέρδισαν το ματς», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Με την έλευση του νέου προπονητή δουλεύουμε καθημερινά για να αλλάξουμε το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την αρχή της σεζόν. Πιστεύω στη συνέχεια πως θα τα καταφέρουμε. Το πρωτάθλημα όπως ξέρουμε έχει απομακρυνθεί πολύ, στόχος μας είναι το Κύπελλο και θα δούμε τι θα καταφέρουμε στη συνέχεια».

Όσο για το αν οι «πράσινοι» αδικούν τους εαυτούς τους, απάντησε: «Με τέτοιες εμφανίσεις σαν τη σημερινή ή με τη Λάρισα, σίγουρα αδικούμε τους εαυτούς μας. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα αλλά πρέπει να το δείξουμε, δουλειά χρειάζεται και θα δούμε στη συνέχεια».

Τέλος, υπογράμμισε: «Πιστεύω πως εμείς πρέπει να αλλάξουμε μόνοι μας την κατάσταση. Αρχίσαμε καλά τη σεζόν σε Ευρώπη και Πρωτάθλημα. Μετά δεν ξέρω τι έφταιξε και είχαμε τόσο αρνητικά αποτελέσματα, είναι ευθύνη δική μας όμως και πρέπει να το αλλάξουμε».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 23 Ιουλίου