ΤΕΛΑΝΤΕΡ: «ΝΙΚΗΣΕ ΔΙΚΑΙΑ Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ»

Ο Ράσμους Τελάντερ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε δίκαια στα Χανιά από τον Πλατανιά.

Τελάντερ: «Νίκησε δίκαια ο Πλατανιάς»

 «Έχετε δίκιο ήταν κακό παιχνίδι, άξιζαν ένα καλύτερο αποτέλεσμα από εμάς. Άξιζαν τη νίκη, έπρεπε να χάσουμε κι αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά στην επιστροφή μας στις προπονήσεις», είπε αρχικά για την τραγική εικόνα της ομάδας αλλά και του αγώνα ο Δανός στόπερ του Παναθηναϊκού.

Όσο για το τι φταίει στον Παναθηναϊκό, σχολίασε: «Είναι δύσκολο να το περιγράψεις, σε κάποια παιχνίδια γίνεται δύσκολο όταν δεν μπορείς να σκοράρεις. Είναι σημαντικό, λοιπόν, σε αυτά τα παιχνίδια να κρατάς το «μηδέν» για να μην χάσεις. Ίσως έπρεπε να διαφυλάξουμε το 0-0 από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε ούτε αυτό».

Για το -12 από την κορυφή κι αν υπάρχει πια χρόνος, είπε: «Ασφαλώς υπάρχει ακόμα χρόνος. Έχουμε αρκετά παιχνίδια ακόμα, χρειάζεται σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα».

Τέλος, πρόσθεσε: «Όλοι ξέρουν πως υπάρχει μεγάλη απόσταση από την κορυφή, αλλά εγώ δεν θα μιλήσω για αυτό. Θα πω πως πρέπει να έχουμε καλύτερη εικόνα από σήμερα. Αυτό πρέπει να κάνουμε, πρέπει να δουλέψουμε για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου