ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΙΜΠΑΡΜΠΟ!

Ο εκπρόσωπος του Κολομβιανού συναντήθηκε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και υπάρχει διάθεση να λυθεί η συνεργασία του παίκτη με τον Παναθηναϊκό.

Έγινε το ραντεβού για Ιμπάρμπο!

Όπως είχε γράψει η «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού στα Χανιά για τον αυριανό αγώνα με τον Πλατανιά. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», θα ταξιδέψει αυθημερόν στην Κρήτη καθώς έμεινε στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον εκπρόσωπο του Βίκτορ Ιμπάρμπο. Όπως έγραψε και σήμερα η «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο «Λύμπε» περίμενε τον Ρικάρντο Καλέρι ο οποίος πράγματι ήρθε στην Ελλάδα και έκανε το ραντεβού με τον τεχνικό διευθυντή των «πράσινων».

Σε πρώτη φάση, δεν μπορεί να προκύψει κάτι συγκεκριμένο από τη συζήτηση των δυο ανδρών πέρα από την κοινή διάθεση για να υπάρξει λύση στο θέμα. Κάτι που σημαίνει πως τόσο η πλευρά του Ιμπάρμπο όσο, κυρίως, αυτή του Παναθηναϊκού επιθυμούν τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών το ταχύτερο δυνατό. Προφανώς και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν κι η υπόθεση έχει ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά της, πλην όμως το γεγονός ότι Καλέρι (σ.σ. ο μάνατζερ του Ιμπάρμπο) και Λυμπερόπουλος κάθισαν στο ίδιο τραπέζι είναι το πρώτο βήμα για να απαλλαγεί ο Παναθηναϊκός από τον ανεκδιήγητο Κολομβιανό.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται στην Ιταλία τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επικείμενη συμφωνία της Κάλιαρι με την Ουχάν Ζαλ, έτσι ώστε να πουληθεί στην κινεζική ομάδα ο Ιμπάρμπο. Αν αυτό συμβεί, θα γίνει πιο εύκολο και το έργο του «Λύμπε» στις συζητήσεις του με τον ατζέντη του 27χρονου διεθνούς επιθετικού, που δεδομένα δεν έχει πρόθεση να συνεχίσει το… κρυφτούλι και θα προτιμήσει τα χρήματα των Κινέζων από την απραξία, καθώς στον Παναθηναϊκό δεν έχει κανένα μέλλον και το γνωρίζει.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου