«ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΙΜΠΑΡΜΠΟ»

Ο αθλητικός διευθυντής της Κάλιαρι επιβεβαίωσε πως ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να επιστρέψει στην ομάδα του τον παίκτη ενώ επιβεβαίωσε την πρόταση της Ουχάν Ζαλ από την Κίνα για τον Κολομβιανό.

«Πιθανή συμφωνία για Ιμπάρμπο»

Σε δηλώσεις που έκανε στο «TMW Radio», ο Στέφανο Καποζούκα αθλητικός διευθυντής της Κάλιαρι, ρωτήθηκε για το θέμα του Βίκτορ Ιμπάρμπο. Το στέλεχος της ομάδας της Σαρδηνίας, επιβεβαίωσε πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει κανένα μέλλον στον Παναθηναϊκό, προφανώς γιατί ήδη θα υπάρχει κι η σχετική ενημέρωση από τους «πράσινους» προς τους Ιταλούς αφού θα πρέπει να διακοπεί ο δανεισμός του Κολομβιανού, ενώ παράλληλα μίλησε και για το ενδιαφέρον των Κινέζων. Ο αθλητικός διευθυντής της Κάλιαρι, παραδέχθηκε πως υπάρχει κινεζική πρόταση για τον παίκτη, η οποία δεν έγινε αποδεκτή ωστόσο όπως ανέφερε αισιοδοξεί για επίτευξη συμφωνίας τις επόμενες ημέρες!

«Ο Ιμπάρμπο ήταν δανεικός στον Παναθηναϊκό, σήμερα η ελληνική ομάδα δύσκολα θα τον κρατήσει πλέον στις τάξεις της. Υπάρχει μια προσφορά από την Κίνα που δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις μας, αλλά πιστεύουμε πως μπορούμε να καταλήξουμε σε μια συμφωνία», ανέφερε σχετικά στις δηλώσεις του ο Στέφανο Καποζούκα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 20 Αυγούστου