ΜΠΟΥΜΑΛ: «ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ»

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κυνηγά τη νίκη σε κάθε ματς και να δει στο τέλος της σεζόν τι θα έχει καταφέρει.

Μπουμάλ: «Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο»

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το τι περιμένει από τη νέα χρονιά για τον Παναθηναϊκό: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Ελπίζω το 2017 να μας δώσει την ευκαιρία να δείξουμε το πρόσωπό μας, αυτά που μπορούμε να κάνουμε ξεκινώντας με μια νίκη απέναντι στον Πλατανιά».

Για το αν πιστεύει στην κατάκτηση κάποιου τίτλου: «Όλα είναι πιθανά. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και γι’ αυτό θα πρέπει να μείνουμε στους στόχους μας. Η κατάκτηση ενός τίτλου είναι ένας από τους στόχους μας».

Για το αν η διαφορά από τον Ολυμπιακό μπορεί να καλυφθεί: «Δεν πρέπει να κοιτάμε τη διαφορά, αλλά πώς θα κερδίσουμε όλους τους αγώνες μας και στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε ταμείο. Σημασία έχει να παίζουμε για τη νίκη και να παίρνουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για τον αγώνα με τον Πλατανιά: «Θα πρέπει να σεβαστούμε όσα θα μας πει ο κόουτς και να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Αν το κάνουμε αυτό, το ταλέντο μας θα φανεί».

Για τον απολογισμό του 2016 για τον ίδιο: «Στην ποδοσφαιρική ζωή υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Είχα έναν τραυματισμό, αλλά πρέπει κοιτάω μπροστά. Έκανα το παν για να επανέλθω σε φόρμα με υπομονή και σκληρή δουλειά. Βελτιώνομαι συνέχεια. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, αλλά μπόρεσα και βρήκα τη δύναμη και τον τρόπο να το ξεπεράσω για να κάνω το καλύτερο. Δεν θα το έλεγα επανεκκίνηση αυτό που γίνεται τώρα, αλλά είναι μια ευκαιρία για να συνεχίσω τη βελτίωσή μου και να προχωρήσω κοιτώντας μακριά».

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα, 22 Απριλίου