ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Εντείνει τις προσπάθειές του ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού για να κλείσει και δεύτερη μεταγραφή αμέσως μετά το ματς με τους Κρητικούς.

Παναθηναϊκός: Ο δεύτερος μετά τον Πλατανιά

Συνεχίζεται η προσπάθεια του Νίκου Λυμπερόπουλου να λύσει συμβόλαια, με τους Ιβανόφ και Σάμπα να είναι πρώτοι στη λίστα των αποδεσμεύσεων. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού όπως έχουμε γράψει, έχει εντείνει τις προσπάθειές του και από σήμερα αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα. Παράλληλα, «τρέχει» το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας σε συνεργασία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το τμήμα σκάουτινγκ.

Όπως έχει γράψει αρκετές φορές η «Π», ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει καταρτίσει μια λίστα με ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό, κοινοτικούς από τη στιγμή που δεν έχει ανοίξει ακόμα κάποια θέση ξένου, και άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αμέσως μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά, ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στο κλείσιμο και της δεύτερης χειμερινής μεταγραφής του. Αυτή θα αφορά ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό που θα είναι δεδομένα κοινοτικός, αλλά περισσότερες πληροφορίες για θέση και λοιπά στοιχεία δεν έχουν διαρρεύσει.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου