ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Προτεραιότητα του Λυμπερόπουλου οι λύσεις συμβολαίων των υπό αποχώρηση παικτών, παίρνουν σειρά Ιβανόφ και Σάμπα για να αποτελέσουν παρελθόν

Το βάρος στις αποδεσμεύσεις

Μετά τις τελευταίες αλλαγές και την τοποθέτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου στη θέση του τεχνικού διευθυντή, η κατεύθυνση που έχει ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρη. Προτεραιότητα για τους «πράσινους» έχουν οι αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον «Λύμπε» για να βρίσκονται οι καλύτερες δυνατές λύσεις για την ομάδα, και μετά οι όποιες προσθήκες αποφασίσουν από κοινού να κάνουν στο ρόστερ.

Το πρώτο μέλημα συνεπώς του Λυμπερόπουλου αυτή τη στιγμή, είναι οι αποχωρήσεις και η απαλλαγή της ομάδας από συμβόλαια που επί της ουσίας την επιβαρύνουν χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει εντείνει τις προσπάθειές του έτσι ώστε να σπάσει κι άλλα συμβόλαια στο άμεσο μέλλον. Ήτοι αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά ο «Λύμπε» θέλει να έχει νεότερα από αυτό το μέτωπο καθώς προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύει τις τελευταίες ημέρες. Οι ποδοσφαιριστές που είναι έτοιμοι επί της ουσίας να ακολουθήσουν τον δρόμο του Κριστιάν Λεντέσμα, είναι οι Ιβάν Ιβανόφ και Κρίστοφερ Σάμπα. Έχουν γίνει συζητήσεις με την πλευρά των παικτών και στον Παναθηναϊκό ελπίζουν πως θα υπάρξει εξέλιξη σε κάποιο από αυτά τα ζητήματα τις επόμενες ημέρες.

Αν προχωρήσουν δυο-τρεις ακόμα αποδεσμεύσεις μετά από αυτή του Λεντέσμα, τότε οι «πράσινοι» θα κοιτάξουν και πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. Όπως έχουμε γράψει, η λίστα που καταρτίζει ο Λυμπερόπουλος και θα παρουσιάσει στον Ουζουνίδη θα αποτελείται στην πλειοψηφία της από κοινοτικούς ποδοσφαιριστές.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη, 16 Ιουλίου