ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΙΜΠΑΡΜΠΟ ΝΑ… ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΑ!

Σε επικοινωνία που είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Βίκτορ Ιμπάρμπο, ο τελευταίος επέμενε πως ο παίκτης είναι στην Κολομβία και δεν γνωρίζει γιατί δεν έχει επιστρέψει στην Αθήνα!

Επιμένει ο μάνατζερ του Ιμπάρμπο να… πουλάει τρέλα!

Νέα επικοινωνία είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τον εκπρόσωπο του Βίκτορ Ιμπάρμπο, έτσι ώστε να διαπιστώσουν οι «πράσινοι» τι συμβαίνει και ο Κολομβιανός για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ήταν άφαντος και δεν παρουσιάστηκε ως όφειλε στις υποχρεώσεις του με την ομάδα. Ο μάνατζερ του διεθνούς επιθετικού υποστήριξε για ακόμα μια φορά πως δεν ξέρει τι έχει συμβεί και πως ο παίκτης είναι στην Κολομβία, κάτι που δεν βοήθησε την κατάσταση. Στον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να βγάλουν άκρη επί της ουσίας τι γίνεται με τον Ιμπάρμπο και πλέον ο δρόμος που έχουν μπροστά τους στο «τριφύλλι» είναι δεδομένος.

Η βαριά «καμπάνα» προς τον Βίκτορ Ιμπάρμπο είναι δεδομένη, ωστόσο στον Παναθηναϊκό πλέον έχουν αρχίσει να ψάχνονται για το τι ακριβώς μπορούν να κάνουν σε αυτή την περίπτωση. Ψάχνουν δηλαδή τη φόρμουλα για να μπορέσουν να καταγγείλουν τη σύμβαση που έχουν με τον Κολομβιανό κι εν συνέχεια να δουν και πως θα συμφωνήσουν για την επιστροφή του στην Κάλιαρι λογικά.

Στον Παναθηναϊκό πάντως τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Λυμπερόπουλος σε συνεργασία με το τμήμα σκάουτινγκ εξετάζουν διαρκώς περιπτώσεις κοινοτικών ποδοσφαιριστών. Αυτό συμβαίνει διότι έχουν κατανοήσει πως το θέμα του Ιμπάρμπο θα τραβήξει και δεν αποκλείεται να πάει και ως την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Επί της ουσίας δηλαδή δεν θα υπάρχει διαθέσιμη θέση ξένου και για αυτό στρέφονται στους κοινοτικούς. Για την ώρα δεν υπάρχουν επαφές με υποψήφιους στόχους, όμως, έχουν ξεχωρίσει παίκτες και εφόσον αποφασιστεί σε συνεργασία με τον Ουζουνίδη να γίνουν κινήσεις θα αφορούν τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη, 17 Ιουλίου