ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΜΕ ΙΜΠΑΡΜΠΟ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ… ΚΟΠΑΝΑ!

Ο Κολομβιανός απουσίασε αδικαιολόγητα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (28/12) κι οι σχέσεις του με το «τριφύλλι» πλέον οδηγούνται στα άκρα.

Στα άκρα με Ιμπάρμπο, την έκανε… κοπάνα!

Με δυο απουσίες που δεν είχε υπολογίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης διεξήχθη η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (28/12) το απόγευμα στο Κορωπί. Η πρώτη αφορούσε στον Ροντρίγκο Μολέδο, ωστόσο, ο Βραζιλιάνος ήταν δικαιολογημένα απόντας καθώς ακυρώθηκε η πτήση από το Παρίσι προς Αθήνα και δεν μπόρεσε να είναι στην ώρα του. Ο έμπειρος αμυντικός, όμως, ενημέρωσε για το θέμα που προέκυψε και έτσι ήταν δικαιολογημένος για τη μη παρουσία του στην προπόνηση της ομάδας.

Αντίθετα, αυτός που έλειψε χωρίς καμία δικαιολογία και χωρίς να ενημερώσει κανέναν για το γεγονός ότι δεν θα πάει στο Κορωπί, ήταν ο Βίκτορ Ιμπάρμπο. Ο Κολομβιανός θα έπρεπε να είναι κανονικά το απόγευμα στο «Γ. Καλάφατης», πλην όμως δεν το έπραξε και πλέον οι σχέσεις του με τον Παναθηναϊκό οδηγούνται στα άκρα. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτές τις ημέρες αναμένεται στην Αθήνα κι ο ατζέντης του, έτσι ώστε να συζητηθεί πιθανή αποχώρηση του ποδοσφαιριστή, την ώρα που η Κάλιαρι εξετάζει προτάσεις για την πώλησή του είτε σε ομάδα από την Ιταλία ήταν στην Ουχάν Ζαλ από την Κίνα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ιμπάρμπο για ακόμα μια φορά επέδειξε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και προφανώς θα πρέπει να θεωρείται… τελειωμένος για τον Παναθηναϊκό του Ουζουνίδη. Το ζήτημα τώρα είναι το πώς θα καταφέρουν οι «πράσινοι» να απαλλαγούν από το βαρύ συμβόλαιό του αλλά και από μέρος των χρημάτων που αφορά στον δανεισμό του, ποσό που φτάνει στο 1 εκατ. ευρώ για όλη την τρέχουσα σεζόν. Αυτά είναι και τα ζητήματα που θα αναλάβει να συζητήσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τον εκπρόσωπο του Κολομβιανού επιθετικού, Ρικάρντο Καλέρι, όταν ο τελευταίος φτάσει στην Αθήνα.

Τα βλέπουμε όλα πράσινα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ

ΕΞΕΔΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου